| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi ja sam nhl i nba majstor u Tehnologija i Tehnika forumu; bez uvrede svim igračima u hrvatskoj koji igraju nhl i nba(bilo koji) na ps2 ali mislim za sebe,djeluje ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma | ja sam nhl i nba majstor bez uvrede svim igračima u hrvatskoj koji igraju nhl i nba(bilo koji) na ps2 ali mislim za sebe,djeluje prenapuhano da sam jedan od najboljih igrača u tim igricama u hrvatskoj,jednostavno mislim da je malo osoba kojje bi me mogle pobijediti,u nba na najtežoj razini razvaljujem(imam nba 2007) svoje protivnike sa po 15-30 razlike,i to u 95% slučajeva,bilo je i večih slučajeva,a da o hokeyu ne govorim,tamo na najtežoj mi rezultati variraju od nekih 7,8-0,to mi se rijetko događa da pobijedim s tako malom razlikom,najveća pobjeda mi je 18-0,a stvar je u tome da playku uopće ne igram puno,sad pošto su završili uskršnji praznici,zbog škole i obaveza provodim na njoj oko sat do sat i pol na tjedan,tko misli da me može nadmašiti u 1on 1,nek se javi |
| |
| | #4 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 176
![]() | Re: ja sam nhl i nba majstor Citat:
![]()
__________________ DINAMO SVETINJA UVJEK BIO I UVIJEK CE OSTATI | |
| |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 24-03-07 Lokacija: Coca Cola Company Godina: 23
Poruka: 3,904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: ja sam nhl i nba majstor Skromno,nema sta i btw. hvala na informaciji...da nam to nisi rekao zivoti nam ne bi bili isti ![]()
__________________ Anything is possible on the Coke Side of Life.Check it out for yourself! |
| |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:46.