| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo,ne možeš vjerovat koliko su svi ovisni o ovim mmorpg-ovima.svi su totalno ovisni o tome.ja ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter | Evo,ne možeš vjerovat koliko su svi ovisni o ovim mmorpg-ovima.svi su totalno ovisni o tome.ja sam ga odigrao sat vremena ikod frenda i onda sam odmah išao kupit pretplatu od 2 mjeseca,ali idem ja,i dođem 10 metara od hobita(super dučan sa kompjuterskom i gamerskom opremom u rijeci) i stanem i razmislim,da li ja hoču uništit sebi život,i više nikad ne izači iz kuče,i krepati od ne prospavanih noči???Ne!odmah sam krenuo natrag i ošo kuči.pa zašto bi ja platio 200 kuna za 2 mjeseca za pretplatu,onda 100 kuna za igru i 150 za dodatak burning crosade sam da si uništim život,pa to je gore od Heroina,Hašiša,Opiuma,Trave,Čokolade i šta ja sve znam,kakakvih sranja koje stvaraju ovisnost!Razmislite malo o tome i recite ne WOW-u i svakojekakvim sranjima. Let The Power Of The Čevab Be With You ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-03-07 Godina: 21
Poruka: 2,508
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru Nisam igrao wow nego dva-tri puta i ne volim mmorpg-ove draži su mi obični... Ali shvačam te potpuno zbog nekih igrica ne bih uopče spavao,bio sam pravi RPG junky ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Split Godina: 16
Poruka: 360
![]() | Re: Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru potpuno se slažem s tobom, ja sam trenutačno na codu, ali igram ga samo 2-3 sata dnevno!
__________________ The Star is back!!? |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 09-11-06 Lokacija: Ri Godina: 17
Poruka: 4,617
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru pa svako malo pametan bi trebo znat da je wow glupost i bacanje para u vjetar. kakve ja imam koristi od igranja wowa?
__________________ “Remember, you’re wearing this red jersey. And don’t forget, bloody well get stuck in.”- Jimmy Murphy |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru Pa moš imat koristi ak misliš od tog živjet. Danas ti postoje radna mjesta na kojima igraš wow i unaprjeđuješ svog lika 8 sati na dan kao svaki drugi poso, a naravno to ima u Đapanu. Moj frend npr. ti je prodo svog lika za 450 dolara (je da je igro puun k...) i imo je par itema koje je isto prodo ostalim fanaticima koje zna... Ha čuj svaka igrica te može odvest do tog da ne izlaiš van, al ak si tak u qrcu sa samokontrolom onda nebi smio igrat niš... Inače sam isto protiv tih wow sranja jer je to bacanje para. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-07 Lokacija: špičkovina Godina: 14
Poruka: 37
![]() | Re: Kako su world of warcraft i drugi mmorpg-ovi prešao svaku mjeru ljudi neznate vi! to sam i ja mislio za wow dok ga nisam probao igrat ! sad ga igram doma 1-2 sata dnevno i ne zalim se jer postoje privatni serveri na kojima se moze wow igrat đabe! LOL kakvo bacanje para???
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: igre, ovisnost |
« Ironhoop
|
Hellgate London »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.