| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Knight Online Fire Dark u Tehnologija i Tehnika forumu; Hehehe Najbolja igra SIGURNO Ako netko igra nek se javi ili ako je netko zainteresiran, htijeo bi igrat JAVITE SE... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-06 Godina: 20
Poruka: 21
![]() | Re: Knight Online Fire Dark Registrirat se na ovoj stranici i krenite u avanturu raćka http://www.knightonlineworld.com/ Javite se !!! hehehe |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Daydreamer | Re: Knight Online Fire Dark Da, igra je stara, a ja priko takve grafike ne mogu prić. ![]() Al, to nije prvenstveno bio razlog pisanja mog prijašnjeg posta, nego sam osobno doživio da jedan moj poznanik ne završi 3. razred srednje škole radi te igre, a da ne govorim za još dvojicu... ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-08-06 Godina: 20
Poruka: 21
![]() | Re: Knight Online Fire Dark Nije bitno jel igra stara bit je u tom sto se serveri otvaraju svakih 1-2 mjeseca i ti mozes pocet na novom kuzis. A mogo bi ti rec da sam i ja se zarazio sa igrom pa sam imo problema u skoli ![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter | Re: Knight Online Fire Dark Citat:
A ako te ubiju bog neće imati vremena za tebe jer će biti zauzet igranjem WoW-a ![]()
__________________ Emperor Palpatine dipl. ing. of Evil | |
| | |
![]() |
| Tagovi: dark, fire, knight, online |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ne mogu vjerovat | Gogy | Baš Razno | 20 | 16-06-06 02:58 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:56.

raćka