| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke u Tehnologija i Tehnika forumu; dungeon siege(ako se tako pise...) koji k*** uzivis se trcis okolo sices macem i odjednom dobijes minigun i neki ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,065
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke Citat:
srećom, bila je samo ripana verzija pa nisam previše.nema do fallouta, arcanuma, planescape tormenta... ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke LAIR: predobra igra, neznam kakvi su ti likovi ocjenivali, mozda su retardirani? kontrole su odlicne,grafika odlicna, zvuk jeben, glasovi uvjerljivi, prica je dobra, ...odlicna igra!!!
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,501
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke U iščekivanju MGS-a 4 ![]()
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #16 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 449
![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke INSTINCT: neznam ni odakle da pocnem, ...igra je uvreda za oci! jedna od rijetkih igara u kojoj doslovno nista nije kako treba...lazem, menu-screen valja...i to je to. mislim da ne trebam nista drugo da kazem, kad kazem da nista ne valja, mislim doslovno nista (grafika, zvuk, itd itd)
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #18 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Άγωγή
Poruka: 1,702
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke izbjeci world of warcraft nisam je nikad igra,ni nenamjeravam,igra je najvece smece koje je izaslo.. preporucam bombermana uz dosta alkohola ili trave ![]() isto tako,zenske ga dosta vole pa se mozete na njima izivljavat 1v1 ![]()
__________________ "Neke dane ili poslijepodneva uopce nismo ovdje,a u zadnje vrijeme Mi smo ovdje non-stop,osim kad smo,negdje drugdje,ali i onda bi trebali biti ovdje." A DIFESA DELLA NOSTRA FEDE... |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| ***M@nga*** | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke Citat:
tako sam i ja prije govorio da je smeće dok je nisam počeo igrati ![]()
__________________ | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrati, igre, izbjeci, preporuke, takoder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:37.

29 49.....

srećom, bila je samo ripana verzija pa nisam previše.

tako sam i ja prije govorio da je smeće dok je nisam počeo igrati