| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke u Tehnologija i Tehnika forumu; Preporučam Mass efect.Zakon igrica.Grafika za pet...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke Preporučam Mass efect.Zakon igrica.Grafika za pet...
__________________ "So many gods, so many creeds; So many paths that wind and wind, While just the art of being kind Is all the sad world needs." |
| | |
| | #52 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke a prvo treba kupit pošteni komp! za mene je najbolja preporuka call of duty,posebno united offensive...igrao sam call of duty 4.po atmosferi mi je jako ispod call of dutyja united offensive i call of dutya 2! također preporučam tom clancys rainbow six:las vegas,super igrica!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #55 (permalink) |
| ***M@nga*** | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke istina,moja dva frenda se jedva izvukla al šta je je odlična je igra fenomenalna jedino šta uzima previše vremenacall of duty 4 single,prejebena isto
__________________ Glava bez razmišljanja je tvrđava bez vojske Napoleon |
| | |
| | #57 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke wow = dangubljenje ![]() znam iz prve ruke i ne gube se samo godine ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #58 (permalink) |
| Banned | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke moje fredovi su imali srece sto su odlikasu igrali su igrali WoW cjelo vreme i kada su im ocjene pale vidjeli starci zabranili im igrati ali mislim da nece moci tako u srjednjoj Ja preporucujem SA-MP (San Andreas Multiplayer mod for Grand Theft Auto (GTA SA)) Samo trebate GTA SA na google otipke SA-MP nađete Download Mod je Besplatan Igra je dobra grafika je slaba (jer je to GTA: SA) igranost dobra evo malo o igri Meni je zabavna a nije ni zahtjevna igra ima vise vrsta servera od RPG, DM, do RPG RL evo ja cu u RPG RL vakako je to najbolje na sampu RPG RL (Real Life) samo ime govori ![]() Stvar je da nema botova igra se odvija na igracima neki igraci su policajci neki su u bandama mogu se voziti gradom pucati ganjati zarađuješ pa si kušiš kuću možeš dilati drogu pa te policija uhapsi i završip u zatvoru (ne na veliko vrijeme) ili s badnom ubjati duge clanove bande ![]() ![]() ne može se opisali ali ne može pogledati |
| | |
| | #59 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke ja san igra wow i prolazija s 5 u srednjoj samo to nema smisla... ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrati, igre, izbjeci, preporuke, takoder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.

al šta je je odlična je igra fenomenalna
jedino šta uzima previše vremena