| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Sahataba ja san igra wow i prolazija s 5 u srednjoj samo to nema smisla... LOL imas ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #62 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke nije da imam srece, samo nisam kreten ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #65 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke ja sam probao wow ali mi se nije svidio,nisam baš ljubitelj...za mene samo vrijede pucačine,možda padne koja stealth akcija kao splinter cell,chaos theory mi je zakon igra....uvijek sam igrao i prelazio misije pokušavajući ne ispucati nijedan metak,nekako mi je tak bilo najbolje igrati... vožnje su također dobre ali koliko god bio za kompom i ponavljao istu stazu uvijek ću je brže prijeći na playki.. mislim da vrijedi kupiti igru mirrors edge,vidio sam par trailera,igra mi izgleda jebeno!
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions |
| | |
| | #66 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke wow je izgubio car, pretjerali su s olaksavanjem stvari i sl... proda acc, pare u dzep i sretno ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #67 (permalink) |
| Banned | splinter cell je dobra igra nisam je igrao bas (nekih 5min) a najsmesnije je bilo pre frendu nije znao proci dio (ne znam na kojem splinter cell-u) s vatrom pa sam ja presao prvo sam pogledao prostoriju vidio cjevi s ventilima koje su bili iznat vatre stavio si toplinske da vidim temperaturu utvrdio da je voda ![]() i pucao u ventile i vatra se ugasila ![]() ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #69 (permalink) |
| Sport | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke isuse ova su mi najjaci(samo da se rauzumimo i ja san igra wow oko 2 god i ja ga mrzim) ali znas koliko te kosta wow 3 kune dnevno....3 kune. A kutija duvana?
__________________ Take this life, i'm right here Stay a while and breathe me in |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrati, igre, izbjeci, preporuke, takoder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:57.