| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke u Tehnologija i Tehnika forumu; možete igrati wow i na privatnim serverima ja trenutno igram na jednom i šta je najbolje FREE je(nema ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Dr. Gregory House | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke možete igrati wow i na privatnim serverima ja trenutno igram na jednom i šta je najbolje FREE je(nema plaćanja nikakvog) pošaljite mi PM(private message) pa vam kažem detalje o serveru itd ako oćete igrat ![]()
__________________ "Ča ću ja to sve pojist?Ti boga tvoga ča ću s toliko Juuuhe?" ![]() "od kolijevke do groba najljepše je dujotovo doba" ![]() |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-06-08 Lokacija: Zagreb- Dubrava
Poruka: 12
![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke Ja isto igram na privatnom. I igram na verziji 2.4.3 ali mora imati jedan poseban starter, a to nađete na tim privatnim serverima skinete i igrate. Trenutno sam Taurren 52 lvl u 3 dana Druid, igrica mi je već dosadila... ![]() ![]() ![]()
__________________ U krvi mi teku slavonske pjesme... ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #75 (permalink) |
| Starter | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke Ljudi Igrajte Postal 2 online i Land of the dead on line igre u opce nisu zahtjevne a pre dobre su.
__________________ Murphyjev zakon: Sve sto moze poci po zlu, poci ce po zlu! Razuman čovjek nikada ništa nije postigao! http://www.opcina-usora.com/zakon/ †††Marine, pocivao u miru††† |
| | |
| | #76 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 3,002
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke izbjegni land of the dead jer je sranje... postal je dobra zajebancija i smiješan je a za online meni su dobre america's army, dota i call of duty
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Starter | Re: Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke kotor,age of empires 2,starcraft, diablo (1 i 2 + lod) nfs ug 2 + most wanted, total war serial (medieval 2 je po meni ponajbolji) cod 2 , gow , supreme commander + fa , RA 2 , CnC (generals,3 tiberium wars, kanes wrath) oblivion morrowind + elder S. , f.e.a.r , far cry , burnout 3 , warhammer 40k (dark crusade (soulstorm i nije nesto totalno debalansiran)) warcraft 3 frozen throne , lotr bfme2:rotwk , world in conflict, fable (2) , galactic civilization 2 (mislim da je dodatak dark avatar :S) heroes 3 i 5+par dodataka, gears of war(multi co-op campaign je ok )
__________________ I once wanted to become an atheist, but I gave up - they have no holidays. ----Fight for all that is worth fighting for---- ------Die for all that is worth dying for----- |
| | |
![]() |
| Tagovi: igrati, igre, izbjeci, preporuke, takoder |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:52.

ja trenutno igram na jednom i šta je najbolje FREE je(nema plaćanja nikakvog)
pošaljite mi PM(private message) pa vam kažem detalje o serveru itd ako oćete igrat 

: kalashnik