| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Koje online igre igrate u Tehnologija i Tehnika forumu; battleknight, dobra igrica battleknight-dobra igra... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08 Lokacija: Rijeka
Poruka: 123
![]() | Re: Koje online igre igrate pred malo sam poceo igrati i The mafia boss,travian,tribal wars,ikariam,f1 competition,Sokker,battle knight,Mech quest,hattrick,i to je to ja mislim ![]() ![]()
__________________ http://www.geocities.com/danijeldrpic/armada.jpg |
| | |
| | #46 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-04-08
Poruka: 19
![]() | Re: Koje online igre igrate da dobra tema. ja igram Assault & Strategy. igra je 2D vjerojatno se neće svidjeti onima koji pate za dobrom grafikom jer je jako jednostavna što se tiče toga. u biti u suradnji sa drugim igračima cilj je ubiti protivnički hq. čini se jako jednostavno no nije ;-) neke mape traju i po 2 mjeseca. ali dužina nije ni bitna koliko je užitak igranja i nadmudrivanja sa neprijateljem. sve što sadrži prava vojska sadrži i ova igra. vojnici, tenkovi, logistika. igrati se može sam i u timovima. ima dvije vojske crvena i plava. nakon što se ubije hq ide sljedeća mapa i nova strategija. ima dvije verzije francuska i engleska. ne bih preporučio francusku jer se ne možete sporazumiti sa igračima jer su većinom francuzi. u engleskoj verziji ima oko 10ak hrvata. u jednoj mapi ubijamo jedni druge u drugoj mijenjamo se za jedinice hehe u biti atmosfera u igri je super jer je ekipa dobra. u biti nije ništa komplicirano, a ako ima tko pitana može se meni javiti ovdje na forumu. pozdrav svima |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Banned | Re: Koje online igre igrate Igrao sam hattrick ali sam prestao, nadem nekog igraca ponudim mu pare, a on nije toliko skup.. Dodem za par sati i neko ponudio vise.. Htio sasm rec da mi se igrica ne sviđa jer moras dezurat sa kompom, kao i na ostalim online igricama.. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:05.

My signature is all about WoW