| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi konf. za pes 6 u Tehnologija i Tehnika forumu; kakva bi bila najbolja konfiguracija kompa za igrat pes6 kod mene nekad šteka malo... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: konf. za pes 6 RECOMMENDED SYSTEM REQUIREMENTS: Windows 2000/XP Intel Pentium IV 1.4GHz processor 512 MB RAM DVD-ROM Drive NVIDIA GeForce 4 Ti, ATI Radeon 9600, or higher DirectX 8.1 compatible sound card DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1) *Network(TCP/IP 1.5Mbps or higher) 4.7GB free hard disk space
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 18
Poruka: 180
![]() | Re: konf. za pes 6 nisu samo megabajti grafičke u igri... ja imam isto raedon 9550 ali od 256mb... to je isti klinac ko tvoja sam kaj je tvornički overklokana recimo, mogu ja kupit dost dobru grafičku od 256 koja bu bila jača od neke za 700-800kn od 512mb... jebeš megabajte, gledaj kolko je bitna, kakvo je hlađenje na njoj... može biti do toga a možda ti fali rama.. jel recimo ak igra zahtjeva 512 dobro bi bilo da imaš gigu i tak... |
| | |
![]() |
| Tagovi: konf, pes |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.