| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Live for speed u Tehnologija i Tehnika forumu; zanima me jel igra ko ovu igru da mi kaže jel radi multiplayer preko Hamachija...a slobodno i neka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Live for speed Igrao sam ja tu igru, ali nisam se trudio probavati uopce preko neta ni preko LANa, jer se meni osobno ta igrica ne svidja. Moje misljenje, mozda bi moglo raditi preko Hamachija ako igra nema neku posebnu zastitu za LAN, jer znam da za net ima neka sranja.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-06 Godina: 25
Poruka: 41
![]() | Re: Live for speed Vjerojatno se većini ne sviđa zato što je sasvim realna, tako da i mala sitnica na autu (količina goriva) može promijentiti njegovo ponašanje na cesti. Vrlo je teška za savladati. Ne vjerujem da se može igrati u LAN-u.
__________________ |
| | |
![]() |
| Tagovi: live, speed |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ozezi | k-fLiP | Recycle Bin | 14 | 04-02-07 00:12 |
| Simple Minds - Live In The City Of Light (2 CD) [1987] | walker | Glazba | 0 | 21-12-05 20:59 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:10.