| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Mafia The Game u Tehnologija i Tehnika forumu; po meni ovo je definitivno jedna od najzanimljivijih igara koje su dosad napravljene.Iako je igra grafički obrađena na starinski ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-08-06 Lokacija: Vranjička karantena Godina: 17
Poruka: 54
![]() | po meni ovo je definitivno jedna od najzanimljivijih igara koje su dosad napravljene.Iako je igra grafički obrađena na starinski način ima najzanimljiviju priču koja je posve izmišljena. CILJ IGRE: Cilj ove veličanstvene igre je poraziti vječnoga suparnika svoga šefa mafije. ---------------------------------- Tvoj zadatak je slušati naređenja Salierija od kojeg ćeš s vremenom dobiti suvremena auta toga vremena. Tvoja garaža se nalazi iza salijerijeva bara i u njoj možes držati novodobivena auta. pri tom ti pomaže tvoj popravljač auta Ralf. on te s vremenom uči kako provaliti vrste određenih auta. ----------------------------------- igra ima mnogo zanimljivih misija i likova.svaki lik može ti dati neku korisnu informaciju za daljnji život u virtualnom gradu u kojem živiš. ---------------------------- --------------------- -------------- O OVOJ TEMI MOŽEŠ UPISIVATI SVOJE NAJZANIMLJIVIJE MISIJE KOJE SI IGRAO/LA TE MOŽEŠ POSTAVLJATI PITANJA O NAVEDENOJ IGRI.
__________________ the boss |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: M-A-F-I-A the game Ma dosadna je ona voznja po gradu... mislim da sam presao jedinicu, i u startu je ful zanimljiva ali i dosta uspavljujuca... ono kad vozis ali kad moras ic pomalo me ubijalo...
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 04-06-06 Godina: 14
Poruka: 39
![]() | bok ekipo dal mi netko moze reci kako da prodjem 70 nivo u igri mafija. nakon sto porokam sve neprijatelje neznam gdje je skriven tip kojeg moram koknuti. taj nivo je ono u luci gdje je vlak i oni brodovi, dizalice ... unaprijed zahvljujem. |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-03-07
Poruka: 116
![]() | Re: Mafia The Game Meni osobno jedna od najboljih igrica ikad napravljenih..općenito volim tu temu Mafije u 30.-tim godinama prošlog stoljeća..igrica je totalno zanimljiva,a ja sam došao do samog kraja,tj. do zadnjeg nivoa i nikako da ubijem one neke likove u kući... |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 17-07-06 Godina: 19
Poruka: 3,399
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: molim pomoc Citat:
LOL, igrao sam to prije 3 godine i sijećam se te misije. Lik se nalazi u nekim od onih garaža, hala. Mislim da trebaš se zabit viljuškarom, kamionom ili nekim explozivom sjebat zid/vrata, uć unutra i prosut mu pičku po asvaltu. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: game, mafia |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Ron Jeremy: The Game | silence | Igre | 0 | 14-02-06 02:00 |
| Tražim: C# and Game Programming: A Beginner's Guide | pirvoz | Računala | 2 | 26-01-06 15:41 |
| Game Console Hacking - XBOX, PS, NIN, Atari, Gamepark | walker | Računala | 1 | 11-01-06 10:02 |
| THE GAME (13 albuma) | Johnie-Bravo | Glazba | 0 | 20-10-05 09:52 |
| knjige download | Kristijan | Recycle Bin | 11 | 28-03-05 23:33 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:53.