| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Molim pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Evo ovako. Igram ovu verziju PES6 i sve je 5. Al me izluđuje to kaj nemrem dat nijedan slobodnjak. Na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Molim pomoć Evo ovako. Igram ovu verziju PES6 i sve je 5. Al me izluđuje to kaj nemrem dat nijedan slobodnjak. Na 5ici sam gazio, zabijo sa svih pozicija, a ovo me fakat nervira. Eto probo sam ono strelica dole pa šut il gore pa šut i to, al niš ne pomaže. Išo sam i na onaj tutorijal i tam neš kao objasne, al nikaj nisam skužio. Uvijek il ode u zid il ode prek jebenog gola... Ne da sam glup neg nije dost jasno prikazano. Eto ak ko igra PES6, a vjerujem da ima dost ekipe da mi veli kak se puca jebeni slobodnjak. Kaj držite dok pucate?... i to... Hvala. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-02-07
Poruka: 1,267
![]() | Re: Molim pomoć Moras zaboravit na pes5. Pokusaj bar malo jace ili slabije napeti ovisi o udaljenosti od gola. Najbolje ti je pucati sa Beckhamom, Pirlom i Henryem. To ti niko ne može pokazati moras sam dobit osjecaj za šut. |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Citat:
Citat:
Koristi umjesto pisanja posta za postom!Zadnji Uredio daidza : 11-06-07 u 20:47. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: molim, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:06.

umjesto pisanja posta za postom!