| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Naj igra koju ste igrali je...? u Tehnologija i Tehnika forumu; Ma Call of Duty: United Offensive bio i ostao najjača igra koju sam obožavao igrat sa svojom ekipom u ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 12-02-08 Godina: 20
Poruka: 4
![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Ma Call of Duty: United Offensive bio i ostao najjača igra koju sam obožavao igrat sa svojom ekipom u multiplayeru!!! Ali moj favorit za singleplayer i za poprilično dobar gameplay jest Brothers in Arms. Za strategije Company of Heroes. Ostale žanrove baš i ne volim. |
| | |
| | #217 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-07-07 Godina: 22
Poruka: 451
![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? darkstone, god of war (oba), shadow of the collossus, fahrenheit, resident evil 1,2,3,4, sillent hill 1,2,4, fatal frame 1,3...fighting force1, baldurs gate, dino crisis 2, darkwatch, onimusha 1,3...neznam, ima ih jos dosta, ali ovi su mi ostali u pamcenju
__________________ BDSM - je kratica za Bondage - Discipline (ili Dominace), Submission (ili Sado-) - Masochism (ropstvo/disciplina, dominacija/pokoravanje, sadizam/mazohizam). |
| | |
| | #218 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Rizik mi je dobar, Pictionary nije loš, al tek kad se napiješ... a čovječe ne ljuti se je legendarna...
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #220 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Naj igra - serijal Silent Hill! Legendarna igra, super radnja, koja je kroz sve srijale, nekako povezana! ![]() Na drugo mjesto bi stavil Mafiu! Razlog - super napisana radnja!
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, igrali, koju, naj, ste |
« Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke
|
volite horor igre? Dead Space je riješenje ;) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:54.