| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Naj igra koju ste igrali je...? u Tehnologija i Tehnika forumu; Metal Gear Solid do 3. djela.Jbg nema se za PS3 da se nabaci 4. PES definitvno,Gran Turismo...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #283 (permalink) |
| Starter | Re: Naj igra koju ste igrali je...? po meni najbolja igra je bila age of empires II i expanzija te gta vice city i san andreas a najvise volim need for speed most wanted ![]()
__________________ Postujem svakog al' se nikoga ne bojim osim dragog Boga jer je razlog sto postojim i sto me ima i zivim da dicim se imenom tvojim!!!! |
| | |
| | #286 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 15-03-08 Lokacija: Negdje na Balkanu ...
Poruka: 407
![]() | 1. Footbal Manager 2008 2. Call of Duty 4 3.Age of Empires 2 Conquerors expansion
__________________ --------------------------------------------------------------------------- ![]() Juventus! ![]() ![]() ![]() |
| | |
| | #289 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 28-03-07 Lokacija: Moto susreti Godina: 19
Poruka: 2,284
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? 1. test drive unlimited 2. far cry 3. oblivion 4. call of duty2 5. call of duty1
__________________ Pali gume a ne dušu ![]() I said speed, Give me what I need, Yeah |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, igrali, koju, naj, ste |
« Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke
|
volite horor igre? Dead Space je riješenje ;) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:02.

a najvise volim need for speed most wanted 

pes 5