| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Naj igra koju ste igrali je...? u Tehnologija i Tehnika forumu; Eh, svi se pitaju kada ce MAFIA 2... Od stvoritelja te legendare igre dobivamo samo sluzbeni odgovor "Radi se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Eh, svi se pitaju kada ce MAFIA 2... Od stvoritelja te legendare igre dobivamo samo sluzbeni odgovor "Radi se na tome...". Nikada nisu nista drugo objavili. Da li se boje razocaranja da MAFIA 2 nece biti dobra kao jedinica ili nemaju jos kvalitetnu pricu ili su zabrljali u izradi... Svasta moze biti, ali kao sto sam rekao sluzbeno se zna samo da se radi na tome!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #23 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Citat:
i ako se ne varam igrali smo par puta prije mjesec dva online
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 09-09-06 u 20:52. | ||
| | |
| | #24 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Citat:
e fuz jel igraš ti možda na sbb serverima ? igrali smo i ja i ti par puta 1v1 i nedavno 2v2 ako se sjećaš ja sam bio onaj sa velikim pingom al pobjedili smo, hehe : )
Zadnji Uredio daka : 09-09-06 u 20:54. | ||
| | |
| | #26 (permalink) | ||
nice btw, lol nitko te nije mogo maknit sa mape svaka čast, ti si mislio da sam ja duke ako se ne varam, lol kako se ne sjećam svog nicka. Does that refresh your memory alittle bit ? : ) E da još je trajalo svjetsko prvenstvo. Ako znaš duke-a jučer je dobio dsl, sad igra na sbb nekad mislim da mu je nick traktor pa mu pokaži kako se igra : ))) EDIT: nick mi je bio xox, jedna je partija bila gusta između tebe i mene, hehe ![]()
Zadnji Uredio daka : 10-09-06 u 05:51. | ||
| | |
| | #27 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? slay trenutno koristim nick NoBoDy pa možemo bacit partiju kad naiđeš, al prvo si moram sredit net, warpam ko kreten. sjetih se jošjedne partije di smo igrali ja i ti vs nekih likova al kog briga, never mind
| |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, igrali, koju, naj, ste |
« Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke
|
volite horor igre? Dead Space je riješenje ;) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.