| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Naj igra koju ste igrali je...? u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav slay, sjećam se i ja tebe VoO - pozdrav i tebi znam da je off topic, al moro ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
Poruka: 3,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Pozdrav slay, sjećam se i ja tebe VoO - pozdrav i tebi znam da je off topic, al moro sam odma čestitat Mirku, ko što je slay reko svaka čast, zaslužio si. kako sam sretan zbog njega ne možete to ni zamislit. Da mi nije bilo ekipa sa mnom kad sam gledo meč zaplako bi od sreće. 4 palca gore za Mirka
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| Gazim kupus, povoljno | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Citat:
![]()
__________________ Pojest', popit', pojebst' i na kraju se potuć' Kad popijem litru-dve, litru-dve, lijepe su mi žene sve, žene sve | |
| | |
| | #33 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 22
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? nick mi je bio mvp#42, samo da mi ping nije bio velik jao bilo bi svega : )
| |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Daydreamer | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Citat:
, možda čak i netko igra na tim serverima pod tim nickom, ali ja sam govoreći da je to moj nick aludirao na onog Vo0 pro gamera... (čisto iz zajebancije, ne igram ja taj Kvejk ) Nego zanima me, kad smo već načeli to, jel se itko od vas ikad okušao u pro vodama (Clanbase, GGL) ? ![]() | |
| | |
| | #35 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Citat:
, šalim se,nisam ja za pro vode..... predobar sam ![]() jesi ti igro u cb ili ggl ???
| ||
| | |
| | #36 (permalink) |
| Daydreamer | Re: Naj igra koju ste igrali je...? Skoro jesam (COD2), ali nažalost zajeba san se, odustao, tužna priča... ![]() Ali virujem da ću se uskoro okušat u takvim egzibicijama, čisto da vidim kakav je osjećaj i oće li imat ikakvih rezultata. Ako bude dobro, dobro, ako ne, uopće nema problema. ![]() |
| | |
| | #37 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? imam ja prijatelje koji igraju u klanu Cod i Cod2 i ja sam malo igro cod u ona dobra, dobra, dobra stara vremena : ) igro sam oko mjesec i po bio sam i dobar s obzirom da sam jedini bio na modemu, ah kad se sjetim modema, nostalgija me dere : ) igro sam malo i s dslom al nije mi se bas dalo vise, samo ti probaj sad će bit turnir u zagrebu ako se ne varam pa navali na WCG ili tako nešto pa ako moš ić, zašt ne, uživaj i game on !
| |
| | |
| | #38 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? ne znam dal je u redu da sad kažem u kojem klanu igraju ?
| |
| | |
| | #40 (permalink) | |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Naj igra koju ste igrali je...? |VD|Riddik i |VD|Tox, al prvo sam išo riddika pitam jel smijem : ) lol
Zadnji Uredio daka : 10-09-06 u 17:40. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, igrali, koju, naj, ste |
« Koje igre ne igrati ili ti izbjeci, takoder i preporuke
|
volite horor igre? Dead Space je riješenje ;) »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| smiješni grafiti | HornedRapid | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 20 | 24-10-08 14:49 |
| Jacques Houdek | sahasa | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 75 | 18-07-08 02:57 |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Vicevi - Mujo i Suljo (Huso i Haso) | Kristijan | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 7 | 16-08-06 05:09 |
| Quote bez granica | CH1 | Igre bez granica | 111 | 06-06-05 00:03 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

, možda čak i netko igra na tim serverima pod tim nickom, ali ja sam govoreći da je to moj nick aludirao na onog Vo0 pro gamera...
(čisto iz zajebancije, ne igram ja taj Kvejk
)