| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi NationStates (on-line igra) u Tehnologija i Tehnika forumu; NationStates NationStates je on-line igra u kojoj upravljate sa svojom drzavom. Drzavom upravljate tako da rjesavate zadane probleme. Ovisno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 22-04-04
Poruka: 560
![]() | NationStates (on-line igra) NationStates NationStates je on-line igra u kojoj upravljate sa svojom drzavom. Drzavom upravljate tako da rjesavate zadane probleme. Ovisno o vasoj odluci, mijenja se ekonomija, gradanska prava, ... Drzavu mozete prijaviti u UN, te tako sudjelovati u nekim odlukama na globalnoj razini. Uz to mozete stvoriti svoju regiju, i u nju pozvati ljude da vam se pridruze... Probajte, igra je stvarno OK. Samo pazite : Mozete imati koliko god hocete regija i drzava, ali samo vam jedna drzava smije biti u UN-u. Ja vodim regiju "Texas Rangers", pa ako hocete mozete mi se pridruziti, ili mozemo napraviti regiju Croportal. Ako imate kakvih pitanja u vezi igre, slobodno me pitajte!
__________________ It's El Pollo Diablo! The giant demon chicken of Puerto Pollo! |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: NationStates (on-line igra) Citat:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Car news & Reviews | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, nationstates, online |
« EOS
|
Ljubavni šah »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:46.