| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi NetSoccer - online igra u Tehnologija i Tehnika forumu; Netsoccer - www.netsoccer.biz Pozdrav! Jel igra tko ovo? Ovo vam je online igra u kojoj ste vi igrac i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 3
![]() | NetSoccer - online igra Netsoccer - www.netsoccer.biz Pozdrav! Jel igra tko ovo? Ovo vam je online igra u kojoj ste vi igrac i igrate s drugima u timu... Vrlo je zarazno, te ako netko zeli slobodno isprobajte... Ubrzo ce biti World Cup pa nam trebaju ljudi iz Hrvatske... Ako volite nogomet, samo dodjite i isprobajte igru! |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 22-04-07 Lokacija: Split
Poruka: 74
![]() | Re: NetSoccer - online igra izgleda dobra igra (za ovu poruku si dobija 3 reputacije) ali ima 6megabajta za skinut s neta a ja imam spori carnet pa bi mi skidalo 3 sata! Je se ikako moze igrat bez tog skidanja? |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 27-02-07
Poruka: 3
![]() | Re: NetSoccer - online igra Citat:
Hmm, nazalost ne... Moras skinuti tih ~6 mb, i ne preporucam da igrate igru bez dsl-a (barem ISDN)ovo vam se igra u stvarnom vremenu, utakmica traje ~15 min. Vi bas krecete svog igraca, pucate, igrate u timu s ostalim igracima iz ostalih djelova svijeta itd... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: igra, netsoccer, online |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:55.

(barem ISDN)