| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Nfs: Most Wanted u Tehnologija i Tehnika forumu; burke mi je bolja od ove al ni ova nije losa... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #27 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja sam požalio što sam nabavio obadva undergrounda Pa mi se neda ni ovo nabavljat
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
| | #28 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Citat:
![]()
__________________ Ako ja odem, tko će ostati; a ako ja ostanem, tko ce otići? | |
| | |
| | #29 (permalink) |
| V.I.P. Član | Ja volim jurnjavu autima i sve to, dvije stvari zbog koje ne volim ovu igru su: 1) Nema ni trunke štete na autima ni pri brzini od 300 kad se zabije u vlak ili nešto... 2) Ako vozite ekstra polako (2 km/h) i pipnete znak pored ceste, znak će odletit u tri pič*e materne ko da ga je raketa skresala... ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta |
| | |
![]() |
| Tagovi: most, nfs, wanted |
« REZ
|
Urban Jungle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:08.

jebat cu te, skidaj gace, odma sada odma...
---ex moderator---

Pa mi se neda ni ovo nabavljat