| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Nfs: Most Wanted u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: Cyrus oces realnost...ričard burns reli pa izvoli kažeš ti. sjedni u auto prijavi se na ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #32 (permalink) |
| Gamer Guru | Evo NFS:MW jest arkadna igra no ipak su postavili neka minimalna ostecenja u stilu puknu ti stakla malo se spojler iskrivi ili nekako izdeformira, te koliko sam ja primjetio nakon puno sudaranja auto mi nema bas neko ubrzanje i nemoze isto brzo kao i prije (ovo mi se mozda samo cini, nisam siguran). Sve u svemu meni je najdraze sto se policiju moze totalno skrsiti pa se onda na taj nacin izivljavam.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
Ovo si pametno reko, jeben je taj street race (bilo koji i legalni i nelegalni) treba to isprobati.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| prof. Foruma | igram igru dan i pol a igram protiv Izzy i igra je mrak vozim se u Puntu i auto je mrak skupljam pare za nesto mh.... JACE -svako ko nije igro niti jedan NFS vrijeme ja da zigra jel igra je PREEEEDOBRA al u lurcu je to sta se steta na autima skoro pa i nevidi samo malo ogreban lak i razbijeni prozori al' ocjena 8/10
__________________ ** broos before whores... ** |
| | |
![]() |
| Tagovi: most, nfs, wanted |
« REZ
|
Urban Jungle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:09.

---ex moderator---