| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Nfs: Most Wanted u Tehnologija i Tehnika forumu; Citat: Pravi autor: k-fLiP Molim vas ako neko zna: ne mogu ući nigdje, ni u safe house, car shop ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
Ajde pogledaj u konrolama da ti se nije action key premjestio na nes drugo. Takav je meni problem bio u Undergorundu2...
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
Odi u options i nadji gdje ti se namjestaju kontrole (mislim na ono gas ti je strelica naprijed, kocnica space...). Tamo potrazi gdje ti pise action key (ili nesto slicno tome) i pogledaj sta ti pise. Meni je kod Undergorunda 2 bio unasigned (pitaj boga kako), a inace je Enter. Pa ako je tebi tako (toplo se nadam da je to problem) rijesi to tako da postavis Enter za action key.
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku | |
| | |
| | #46 (permalink) | |
| Gamer Guru | Citat:
: nemam pojma kako to MW ima... Probaj na ovaj nacin. Gledaj u popisu kontrola gdje pise enter i procitaj cemu sluzi. Ako nigdje ne vidis enter u popisu to znaci da je enter slobodna tipka i zato ti ne radi.
| | |
| | #48 (permalink) |
| Gamer Guru | Heh vidis... Znaci ista stvar se pojavila u MW kao i u Undergroundu2. Stvarno neznam zasto te tipke same od sebe tako nestanu... ?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #50 (permalink) |
| Gamer Guru | Sorry dok ne nabavim igru nista od pomoci s moje strane. Nego reci ti meni jel se moze igrati prek neta iako je igra przenac. Nesto mi frend govorio da moze, samo nisam siguran navodno trebas jos neki programcic - pomagalo. I naravno za ovu igricu se treba mountati image, zar ne?
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: most, nfs, wanted |
« REZ
|
Urban Jungle »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:04.

---ex moderator---
: nemam pojma kako to MW ima...