| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi NOVI SA-MP SERVER u Tehnologija i Tehnika forumu; evo ljudi samo da kazem da ce se kroz 2 tjedna otvorit novi sa-mp server, tako ako zelite igrati ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-03-08 Godina: 17
Poruka: 7
![]() | NOVI SA-MP SERVER evo ljudi samo da kazem da ce se kroz 2 tjedna otvorit novi sa-mp server, tako ako zelite igrati posjetite cPanel®, nije sve gotovo jos jer neznam sve jos stvari o modu ali bit ce ok, svi ste dobrodosli |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-07 Lokacija: Ruzicasta Be&Ha
Poruka: 17
![]() | Re: NOVI SA-MP SERVER Zanima me mode kakav je. Jel standardni free-roam DM ili ćete srihtat nešto drugo. Recimo, sjećam se uvakat da se raja najviše palila na cops'n'robbers servere, kojih je sad jaaaako malo, ne znam imal ijedan. Evo ja furam racing servere, spomenuo sam to već u drugom topicu i oni su naj-uber. Vjerojatno serv neće biti ni sličan tomu, ali prijedlog stoji. Ne razumijem se baš u modove i skripte za sa-mp pa nisam od neke pomoći. Just a playa. Idem vidit šta ima na vašem webu pa se čitamo... ![]() |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Godina: 18
![]() | Re: NOVI SA-MP SERVER lol jedina dva prava rpg servera su CroHerzegovina i Balkan Stories ovo sve drugo je veliko sranje jer je sviam mod na test serveru kojeg moze svatko imati a ova dva što sam nabrojio su ipak hostana i vlasnici plaćaju za održavanje servera...... |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-02-07 Lokacija: Ruzicasta Be&Ha
![]() | Re: NOVI SA-MP SERVER Ajd dosta o forumu. Ček, ček.. kakvom forumu? Zapravo, nema foruma jer su ga već hackali momci za herze. ![]() sorryte nijesam vidio da je već rečeno. :/ Zadnji Uredio comv1q_ : 30-03-08 u 17:17. Razlog: istina istina |
| | |
![]() |
| Tagovi: sa mp, samp, san anderas |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:44.