| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Ogame u Tehnologija i Tehnika forumu; Kada napadaš ajde pod izbornik "flota" ali prije negdje zapiši koordinate planeta...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ogame Kad je topic bio aktualan nisam ovo igro, sad sam vec nekih mjesec dana aktivan u univerzumu 5... pa eto.. sta ste svi odustali ili neko jos uvijek igra?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #44 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Ogame 1. Kak da znam da me neko šijunira ili napada 3. Uopce nemam nikakve brodove ni nista, samo kopam i istrazujem teh. za energiju 6. Ima neko da se udruzim sa nekim (ali da me ne pokrade) ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #45 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Ogame 12. kak da napravim tvornicu brodova mislim da sam skuzio: Tvornica robota(Level 2) ![]()
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #46 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ogame kad kliknes na "tehnologija" vidit ces sta ti je potrebno za pojedine zgrade, brodove ili istrazivanja... kad te neko spijunira ili napada dobit ces poruku, a za vrijeme spijuniranja odnosno napada bit ce ti poruka na glavnom pregledu zajedno sa odbrojavanjem do trenutka kad mu flota stize... za pocetak samo istrazuj rudnike.. koji si univerzum?
| | |
| | #47 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Ogame univerzum 7 Rudnik metala (Level 5) Rudnik kristala (Level 4) Sintizer deuterija (Level 5) Solarna elektrana (Level 7) Tvornica robota (Level 2) Centar za istrazivanje (Level 1) Tehnologija za energiju (Level 1) zasad... recite mi na koji prvi visi cilj da se skoncenteriram.. ja sam si za izabrao da napravim veliki transporter..jel to ok za prvi cilj?
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura Zadnji Uredio fL/.\Sh : 30-04-06 u 17:51. |
| | |
| | #48 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ogame prvi cilj? napravi mali transporter i sondu za spijuniranje... kad to budes imo, spijuniraj igrace koji imaju (i), to su inactive igraci, 99,9% tih igraca nema nikakvu obranu (ti si losh, pa jake inactive igrace niti ne mozes spijunirat jos) i onda napadaj i "kradi" resurse... to nek ti bude prvi cilj.. btw, ja sam u 5 univerzumu pa ako nes nije jasno pitaj ovdje jer na ogameu ne mozemo PMat se iz razlicitih univerzuma...
| | |
| | #49 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Ogame a mali transporter moze uzeti sve (koliko) resurse u sebe kad me neko napada? tj. koja je razlika izmedju velikog i malog transportera kada je rijec o obrani od napšada?? p.s. ima li smisla da gradim Raketobacace?
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ogame mali ima kapacitet od 5000 resursa, a veliki 25000... transporter opcenito nije jedinica koja ti pomaze u napadu ili obrani, ona sluzi samo da prenosi resurse... ako napadas, da pobere resurse sa drugog planeta, ako tebe neko napada da pokupis svoje resurse pa pobjegnes... raketobacaci?... dok si slab i nemas para niti flote nisi nikom zanimljiv pa te niko nece ni napadat.. tek kasnije ce ti to trebat... A inace, uvijek je pametnije ulozit u flotu nego u obranu...
| | |
![]() |
| Tagovi: ogame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.