| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Ogame u Tehnologija i Tehnika forumu; ja ti imam 40.000 bodova... imam zvjezdu smrti... odnosno, sve imam ... osim jump gate... nanite factory (neznam kak se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-02-06
Poruka: 29
![]() | Re: Ogame ja ti imam 40.000 bodova... imam zvjezdu smrti... odnosno, sve imam ... osim jump gate... nanite factory (neznam kak se kaze na hr.) level 2 traži mi 2 miliona metala, 1 milion kristala i 0.5 miliona deuterija... ko oće, neka dodje na ogame.org u uni 14 ili 18 i neka dodje u UFC savez... iliti Unholy Forces of Croatia... u uni 14 smo na 45 mjestu... |
| | |
| | #52 (permalink) |
| Photoshop freak | Re: Ogame gdje mogu vidjeti da li me tko špiunira? (da li je za to neophodna izgrđena špiunska sonda?) sto moram izgraditi da bi saznao imam li špijuna u orbiti? mučos gracjas
__________________ My drinking team has a soccer problem -> SUDJELUJ U PHOTOSHOPIRANJU <- ZADATAK 2 : Vražja cura |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 11-02-06
Poruka: 212
![]() | Re: Ogame ajd Flash posto vidim da si zagrizo na Og a ima tu i jos drugih kome ce ovo trebati evo 2 linka koja su dost korisna: http://www.takanacity.com/index.php?tag=calc odes na tu stranicu i kliknes na calculator ako ga ne dobijes iz prve. odlicna stvarcica jer vidis koliko ce ti vremena i resursa trebati da dodjes do prve zvijezde smrti drugi link: http://www.darksteel.altervista.org/...g/missili.html upises sve podatke, koliko cega protivnik ima, upises kolicinu svojih raketa i vidis rezultat to ti dodje kasnije korisno u igri imam i combat calculator ali ne znam kako da ga uploadam Zadnji Uredio peacock : 05-05-06 u 07:37. |
| | |
| | #54 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ogame Citat:
I uvijek, bez obzira sta imas, dobit ces poruku da te "posjetio" neciji brod"... Sto imas vise razvijenu tehnologiju za spijunazu to su ti vece sanse da ces mu ubit sonde prilikom njegovog spijuniranja (ali da, on ce ipak dobit izvjestaj)...
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 147
![]() | Re: Ogame tko zeli bit naj bolji u o-gameu mora se trudit i puno vise igrat nego sto vi mislite ej jel igra tko u uni 3 ako igra neka se javi i ako se tko zeli dopisivat preko msn-a |
| | |
| | #59 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Ogame jel itko igra 7. uni ja sam 396 na statistikama u jednom od boljih saveza WANTED zakon je savez
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
![]() |
| Tagovi: ogame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:41.