| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Ogame u Tehnologija i Tehnika forumu; Probao sam igrati... i nikad više ! Znam likove koji igraju to cjeli dan neznam kako mogu, zar nemaju niš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Ogame Probao sam igrati... i nikad više ! Znam likove koji igraju to cjeli dan neznam kako mogu, zar nemaju ništa pametnijeg raditi ili igrati neku drugu igru ![]()
__________________ #include<stdio.h> main () { int i ; for ( i=1; i<10000 ; i++ ) printf ("\n Hrvatska !! ); } |
| | |
| | #62 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Ogame ja znam kako je igrati dosadno pa imam i druge zanimacije ucenje ... ha ha ha
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #63 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ogame Citat:
__________________ Buffalo theory - my theory | |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-06
Poruka: 33
![]() | Re: Ogame jednostavno je uzmes PA i jos 5 Acc i onda si sa svih 5 saljes ja toga koji ima PA probo sam neki dan kad su dali 3 dana PA i sagradio 3 kolonije ono sto bi na tim kolonijama bilo gradjeno tjedan-dva ja napravio za 2 dana
__________________ Al Bundy is back!!! I had a dream last night. A big red haired mosquito in tight pants was hovering over me sucking money out of my wallet. |
| | |
| | #66 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Ogame Sta je PA?
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 21-06-06
Poruka: 61
![]() | Re: Ogame Citat:
__________________ Excalibur Sword of the kings Take me on your wings Back where I belong Excalibur | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ogame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:49.