| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Ogame u Tehnologija i Tehnika forumu; ovo je živa zaraza...igram oko godinu dana..uni 1....oko preko 700 000 bodova..top 100 flota...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #77 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-12-06 Lokacija: Karlovac Godina: 20
Poruka: 283
![]() ![]() | Re: Ogame nemam riječi za tu "igru",probao igrat i počnem gradit nešto,vidim treba 5min,i prošlo to. rekoh dobro,al di je teren,vojnici,tenkovi,letjelice o kojima svi bruje i u idućoj minuti sam sve skužio...nek se nitko ne nađe uvrijeđenim ali katastrofa i nemaštovitost,po mom mišljenju... užas,rađe bi cijeli dan na wc-u sjedio i čekao da se u školjci nešto izgradi ![]()
__________________ "Riječi su isto kao i gomila ljudi Nije nužno znati za sve Odaberi za sebe samo one prave" |
| | |
| | #80 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Ogame Citat:
, koji ti je nik?Ja uglavnom to igram ono iz rekreacije čisto da ubijem vrijeme potrošim oko 5 minuta dnevno na to, neznam kak su se neki mogli navući na to, igra mi je malo prelagana, su ti ljudi ikada igrali Galactic Civilizations II ? | |
| | |
![]() |
| Tagovi: ogame |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:12.