| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi online igre na croportalu u Tehnologija i Tehnika forumu; admini oprostite mi ako ovaj tred nije na dobrom mjestu. htio sam otvoriti raspravu o nasim igrama zato da mozemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | online igre na croportalu admini oprostite mi ako ovaj tred nije na dobrom mjestu. htio sam otvoriti raspravu o nasim igrama zato da mozemo ovdje pisati koje igre nerade i da kikiju skrenemo pozornost na to, te da ako moze to popravi. naime,: vec nekoliko puta sam napravio najbolji rezultat na nekim igrama a one nece napraviti submit. naravno da to naljuti svakoga jer svi zele biti prvi : evo ja cu reci jednu. blackjack liverpool fan je napravio rez.4800 a ja sam napravio 5600 i nije mi to htio priznat. trazim zadovoljstinu hocu rep+ plus zbog toga : salu na stranu ako se da nesto napravit dobro ak ne opet ok ![]()
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-05 Lokacija: Zagreb (Tresnjevka) Godina: 31
Poruka: 1,147
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | evo neradi igrica 2d memory trial i thirty second monkey hunt
__________________ ZA private sliku dadyml dajem kolekciju slika životinjskog carstva ![]() Slicke su podjeljene Jao Dadyyy ![]() ![]() Zadnji Uredio Morpheus : 09-01-06 u 23:42. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Veteran | Ima dosta igara koje ne rade ili se nedaju rezultati registrirat, ja bar to znam, skoro sve sam ih probao igrat .Probat ću napravit popis koje ne šljakaju. Isto tako ima igara, i to su najčešće golfovi razni, gdje je najlošiji rezultat rangiran na prvom mjestu .A i to kaj Morpheus14 kaže, nekad se zna desit da igram ko budala i napravim najbolji rezultat i oću ga spremit i izbaci nekakvu stranicu da nemam nekakve ovlasti i ne registrira mi rekord, onda poludim Inače super je stvar te online igre, zanimljivije je protiv stvarnog protivnika postizat bolje rezultate nego sam nabijat rezultate za sebe doma ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Frajer | Oni golfovi isto tako ... Ja sam za, ako se igre nemogu popraviti, a vjerujem da nemogu, neka se obriše - netko će se truditi napraviti najbolji rezultat (npr. ja) i napravim par tisuća ... a ono on meni prebaci da imam samo 1000, i nas hrpa ima 1000 ali onaj tko je zadnji igrao on je prvi ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Veteran | Evo ja se potrudio i nabrzinu napravio popis onih koje ne rade ili se postignuti rezultati nemogu submitati. Ako koja još fali dodajte na popis. Igre za izbrisati: Where Is Santa Mini Golf Mini Golf 2 Mini Golf 3 Adventure Golf Beer Golf Bomber Bob Burgers and Bombs - meni ova igra ne radi dobro, kad završi sve se zacrni i ne submita rezultat Antarctic Adventure Butch Mushroom Weasleys Kitchen Game 3D Space Skimmer - ne submita rezultat Balance - ne submita rezultat Beat the Gooner - ne submita rezultat Big Wave Boa Constrictor - ne submita rezultat Bombs Away - ne submita rezultat Bow Hunter Flamingo Drive Thirty Second Monkey Hunt Whack-A-Beast - ne submita rezultat 2D Memory Trial
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma | Nude apple rescue
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
| | #10 (permalink) |
| prof. Foruma | pa brisi onda Nude apple rescue
__________________ Buffalo theory - my theory |
| | |
![]() |
| Tagovi: croportalu, igre, online |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Kolekcija viceva | RubberDuck | Vicevi i Smiješni Tekstovi | 6 | 24-07-07 23:37 |
| Tips & Tricks za Siemens Gigaset | Kristijan | Mobiteli | 1 | 17-05-07 14:16 |
| Igre ne rade. Pokušajte neke od ovih saveta | Baltazar | Igre | 0 | 14-07-05 00:42 |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

: 

.
.