| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi OPEN GL u Tehnologija i Tehnika forumu; Vozdra drugovi Jedan moj prijatelj ima problem sa Medal of Honor i Call of Duty .On ima Pentium III 500 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-08
Poruka: 10
![]() | OPEN GL Vozdra drugovi Jedan moj prijatelj ima problem sa Medal of Honor i Call of Duty .On ima Pentium III 500 Mhz 128 MB Ram 32 MB GK i ova igra upšte nije zahtjevna instaliro sam mu ja i creckovo ali kad hoću da pokrenem pojavi se prozor nekakakvog očitavanja i na kraju dole piše cant not load Open GL i onda možeš samo zatvoriti taj prozor i ništa od igranja ,ovo kod mene radi jer imam noviji comp,ali me zanima o čemu se ovdje radi i kako mogu riješiti ovaj problem jer neznam šta mu je taj Open GL I da li se može negdje skinuti ako je neki driver. Hvala svima unaprijed koji pokuđaju da mi pomognu. ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OPEN GL http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us Nađi driver i svoju karticu i pročitaj uključuje li taj driver open gl i problem je riješen, trebas DETONATOR imaš ih skinut i na ovoj stranici pod download poviše. Ako grafulja nije nvidia, idi samo an ati stranicu i ista priča. i ova tema je za Help service
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
Zadnji Uredio daka : 22-04-08 u 06:37. | |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-01-08
Poruka: 10
![]() | Re: OPEN GL Ok Hvala puno mislio sam ako je igra da ide u ovu temu ali neće se ponoviti,znaći da skinem taj detonator i instaliram i gotova stvar imam još jedno pitanje conflict vietman sam kod sebe instaliro i sve je ok ali kad krenem da igram new game ide uvodna spica loading ina kraju blokira i jedino što mogu jeste da restartujem PC |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 02-06-06 Lokacija: somewhere beyond nowhere Godina: 21
Poruka: 3,394
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: OPEN GL Ma sve ok, mod će to prebacit ako misli da treba ![]() Neznam za ovo drugo, mislim da trebaš možda crack ili neki novi peč, ali linkovi na crack i ilegalne stranice su zabranjeni na forumu, pa malo googlaj.
__________________ ~Who dares, wins^Semper fi^ Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:17.