| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Ovisnost u Tehnologija i Tehnika forumu; LJudi jeste li ikada pomislili da ste ovisni o nekoj online ili sp igrici.Ja osobno znam jako puno ljudi ... |
| Vidi Rezultate Anketa: Dali postoji ovisnost o igrama i internetu ? | |||
| DA | | 26 | 92.86% |
| Ne | | 2 | 7.14% |
| Glasači: 28. Vi nemožete glasati na ovoj anketi | |||
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 29-04-06 Lokacija: Petrinja Godina: 23
Poruka: 173
![]() | LJudi jeste li ikada pomislili da ste ovisni o nekoj online ili sp igrici.Ja osobno znam jako puno ljudi koji igraju on line igre i neki su mi od njih bili dobri prijatelji a sad ih vise niti nepoznam nevidim ih uopce vise,isto tako mi je s bratom njemu je vazniji neki supak sto s njim igra cod 4 nego kada ga je nesto pitam ili ocu nesto radit s njim,njegov je odgovor smo "odjebi" Sada me zanima jeli mislite da igre stvaraju ovisnost ili ne ???
__________________ "Držim da ništa nije teško onome ko ljubi." "Može li se ikada zaboraviti ono što se jednom ljubilo? ![]() www.53nja-playground.co.nrhttp://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/nixdorf1.png |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Ovisnost jesam.. ogame.. 3x sam prestajala i sad sam (valjda) konacno prestala.. katastrofa ![]() i cod4 multiplayer.. koliko me puta nazivciralo i koliko sam puta rekla da cu prestat.. ne.. jai dalje idem igrat... a jesam karakter za popizdit..
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: Ovisnost Nisam nikad igrao te onlajn igrice... Za Ogame mi nikad nije bilo jasno sta ljudi vide u tome i kako se mogu navuc na to. Djeluje mi totalno nezanimljivo... A i ovako se nisam nikad navukao na neku igricu, eventualno manager, al nista strasno...
__________________ A Bartender is a Pharmacist with Limited Inventory |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovisnost tkoto? na forumu sam ovih dana jer sam u intermezzu godišnjeg odmora i dosadno mi je o igricama sam više ovisan nego o forumu
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Ovisnost Citat:
![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! | |
| | |
![]() |
« UEFA EURO 2008 demo
|
SBK 08 »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:59.