Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 42

PES 10

Raspravljate o temi PES 10 u Igre forumu, dio Tehnologija i Tehnika foruma; Naravno, prvo i osnovno je da se nastavlja rivalstvo s Electronic Artsovim FIFA serijalom, to ne sumnjamo. Iako se izlazak ...

Regularni forumas Avatar od korisnika LEGA-031
    Datum registracije
    11-04-08
    Starost
    21
    Poruka
    237
    Liked
    0 times

PES 10

Naravno, prvo i osnovno je da se nastavlja rivalstvo s Electronic Artsovim FIFA serijalom, to ne sumnjamo. Iako se izlazak PES 2010 ne očekuje ovih mjeseci, ali svakako do kraja godine, ono što je Konami obećao je kako će se praktički svaki aspekt igre podići na viši nivo. Iako je i do sada ova simulacija imala vrlo visok stupanj realnosti, novi nastavak donosi i viši stupanj strateškog igranja i brže reakcije, kao i u pravom nogometu. Vratar će također biti "pametniji", grafika i zvuk također idu korak dalje (nismo niti sumnjali), a značajnije bolja bi trebala biti publika i vrlo važan – komentator. Od novih opcija spominje se i Enhanced Master League s većim naglaskom na menadžerski aspekt igre.

U samoj igri obrana i vezni red će više surađivati i bolje pokrivati teren te tako usporavati protivničke napade, a moći ćete istovremeno pokretati više igrača i slati ih na različite dijelove terena što automatski poboljšava obranu ali i povećava mogućnost postizanja gola.

U starijim PES nastavcima je formacija igrača definirala i njihovo kretanje. PES 2010 donosi novi sustav u kojem će isplivati i individualni napadi i obrane. U svakom slučaju, bit će vrlo zanimljivo.

Ne treba posebno spominjati kako će i AI protivnika, ili ako hoćete umjetna inteligencija računala biti na puno većem nivou. To znači da ćete puno teže moći probijati protivničke redove, te tako i teže postizati golove. Neki moji prijatelji, inače okorjeli igrali PES-a, nerijetko su mi se hvalili kako na najtežem nivou golove zabijaju kao od šale. Vidjet ćemo hoće li to moći i u PES 2010.

I na kraju recimo i to kako će se igra PES 2010 pojaviti na svim modernim platformama - PlayStation 3, Xbox 360, PC, PSP, PlayStation 2 i na nekim mobilnim uređajima. Kada? U jesen, najvjerojatnije u listopadu...text skinut s gamebox a

odigrao sam par utakmica i po meni je ne nadjebiva

..:::If I’m killed by the questions like a cancer, then I’ll be buried in the silence of the answer:::..
    ┌∩┐ (►_◄) ┌∩┐

Regularni forumas Avatar od korisnika JötunnHøllm
    Datum registracije
    03-10-09
    Poruka
    125
    Liked
    1 times

Re: PES 10

vec mi dosadilo...
    ¨°o¤o„¸¨°o¤o„¸¸„o¤o°¨¸„o¤o°¨
    ¨°o¤o„¸ In Flames ¸„o¤o°¨
    ¸„o¤o°¨ We Trust! `°o¤o„¸
    ¸„o¤o°¨¸„o¤o°¨¨°o¤o„¸¨°o¤o„

Regularni forumas Avatar od korisnika karlitoocar
    Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: LEGA-031 Pogledaj Poruke
    odigrao sam par utakmica i po meni je ne nadjebiva

kak da si kontrole podesim, onak po defaultu mi je malo čudno , glupo mi je opće pomisliti da se nemože promjenit, ali neznam kak
    ma ovaj forum je rofl...

▌║█║▌║▌│║▌
    Datum registracije
    19-06-07
    Poruka
    10,328
    Liked
    1 times

Vjerovatno kao i u svakom PES-u do sada. Odes u folder Konami/PES2010 i imas Settings...

Nemam ovaj instaliran, al ovako je uvijek do sada bilo

Regularni forumas Avatar od korisnika karlitoocar
    Datum registracije
    22-09-07
    Starost
    23
    Poruka
    419
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: gggiga Pogledaj Poruke
    Vjerovatno kao i u svakom PES-u do sada. Odes u folder Konami/PES2010 i imas Settings...

Nemam ovaj instaliran, al ovako je uvijek do sada bilo
    eee da, sad sam se sjetil, puno ti fala, ja uvijek oću u igri promjenit, pa živčanim
    ma ovaj forum je rofl...

Regularni forumas Avatar od korisnika anteadriano
    Datum registracije
    09-11-07
    Poruka
    314
    Liked
    0 times

jel zna neko di mogu nabavit screenshotove? ono da nisu samo od barce i l'poola, zanima me inter i hrvatska
    FORZA INTER!!!!!!

Uvaženi forumas Avatar od korisnika Petras
    Datum registracije
    06-11-07
    Poruka
    748
    Liked
    2 times

Kad tocno dolazi taj pes za ps3 il je vec dosao?
    Nije on, nije on ono sto ti treba,a nisam bogami ni ja...Hoce on, hoce on samo da te skine,a hocu bogami i ja...

Mala ,grda si ko porez

Regularni forumas Avatar od korisnika LEGA-031
    Datum registracije
    11-04-08
    Starost
    21
    Poruka
    237
    Liked
    0 times

danas sluzbeno izlazi za ps3
    ..:::If I’m killed by the questions like a cancer, then I’ll be buried in the silence of the answer:::..
    ┌∩┐ (►_◄) ┌∩┐

Regularni forumas Avatar od korisnika stjepan666
    Datum registracije
    30-06-09
    Poruka
    403
    Liked
    0 times

napokon skidammm krvavi PES !!!!!
    Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.

Regularni forumas Avatar od korisnika stjepan666
    Datum registracije
    30-06-09
    Poruka
    403
    Liked
    0 times
    Zahod je najstrašnije mjesto, tamo su se i najhrabriji usrali.

Stranica 1 od 5 12345 ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku