| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PES 2008 PROBLEMI!!! u Tehnologija i Tehnika forumu; Ljudi instalirao sam igru i sve ok,i napravio crack i krenem taman ulaziti igrati i piše mi ovo: -... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 22-12-07 Godina: 18
Poruka: 1,199
![]() | PES 2008 PROBLEMI!!! Ljudi instalirao sam igru i sve ok,i napravio crack i krenem taman ulaziti igrati i piše mi ovo: -Warning -Your computer does not meet the minimum specifitiations necessery to run this software. -You May experience errors during operation. -The video card does not have the necessery specifitiations .(VRAM 64MB). Ja ne znam štaje,ak je netko imao isti problem neka mi se javi,molim vas!Pomozite! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: Požega Godina: 20
Poruka: 50
![]() | Re: PES 2008 PROBLEMI!!! Ne vjerujem da je slaba konfiguracija. Ja igram sa AMD Athlon XP 2500+ Barton, 512 MB RAM, Asus RAdeon 9600 SE ( 4,5 g. stara krntija) iradi bez problema. Doduse na niskim postavkama ali bitno da se igra. Probaj ponovo drivere za graficku instalirat i za maticnu ako ti se da. A mozda je problem i u samim windowsima. Ako ne postoji drugo rjesenje, ponovo instaliraj (al to samo u krajnjem slucaju, ne isplati se bas zbog jedne igre rusit windowse. |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: Požega Godina: 20
Poruka: 50
![]() | Re: PES 2008 PROBLEMI!!! Citat:
e sad sam malo bolje citao, izgleda da imas integriranu graficku na maticnoj. Udi u bios i iskljuci ONBOARD VGA il tak nest, tako da ti igra prepozna 8400 gs il koju vec imas | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:41.

29 49.....