| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PES 6 turnir u Tehnologija i Tehnika forumu; Dakle,želio bih organizirati online turnir...Imam ideju...Stvar je u tome što bi bilo samo 16 prijavljenih igrača...4 ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-04-07 Godina: 39
Poruka: 33
![]() | PES 6 turnir Dakle,želio bih organizirati online turnir...Imam ideju...Stvar je u tome što bi bilo samo 16 prijavljenih igrača...4 grupe po 4 člana. Pravila bi bila Igra se kod kuće i uzvratna po 10 minuta.Ja bih složio grupe(jer nikog ne poznajem)! Ali bojim se da ako nekog necu staviti u turnir da me ne po guzi!Ja bih lijepo ako bi bilo puno prijavljenih dao da komp odluči ko če igrat! Molim sve koji bi željeli igrat(ali ono fakat,a ne da usred turnira kaže da se njemu neda).da mi se jave u ovaj topic! ILI:Mogu napraviti više grupa pa podjeliti članove,ali onda se nebi igrale uzvratne i igralo bi se do 16 finala 5 minuta tekma! I da,kada vidim koliko bi nas igralo onda cemo u detalje! Tekme bi se igrale po dogovoru i tu bi ja napravio tablicu i objavljivo rezultate, EDIT1:Želio bih da ne bude nagrada!Vec da igramo iz gušta.I nemojte mi raditi još jedan račun i opet poslati da se želite prijaviti! EDIT2:Ako se dogodi da 2 igrača žele xy klub,lijepo se dogovorite,ili ako se ne možete dogovoriti,uzmite drugi klub! EDIT3:Toliko za sada.Prijavnice cu uploadati i pa ih lijepo ispunite! EDIT4:Ako ovo prođe,biti ce još turnira! I da,ne možete imati u klubu igrače koji imaju sve 99! EDIT5:Toliko za sada,sutra,prekosutra ce biti uploadana prijavnica! Više, na Online turnir |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Najveći Car Foruma | Re: PES 6 turnir gavriloviću poznat si mi...ali kak to misliš organizirati,di bi se igralo??6icu online možeš samo španati original...a u hrv teško da netko ima 16origigi igrica
__________________ Somewhere, over the rainbow, skies are blue. And the dreams that you dare to dream Really do come true. |
| | |
![]() |
| Tagovi: pes, turnir |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:29.