Idi nazad   Croportal Forum > Tehnologija i Tehnika > Igre
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Igre Raspravljate o temi PES6 u Tehnologija i Tehnika forumu; Igrao sam Winning Eleven 10 (japanska verzija PES6) i moram priznat da je dobra kao i svi prijašnji nastavci. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-05-06, 12:06   #1 (permalink)
V.I.P. Član

Datum registracije: 28-03-04
Godina: 20
Poruka: 6,498
Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy
PES6

Igrao sam Winning Eleven 10 (japanska verzija PES6) i moram priznat da je dobra kao i svi prijašnji nastavci. Jedna stvar koja neke neće oduševit (ali neke i hoće ) a to je da je igra još teža

Igrači ne mogu baš onak šuberirat iz daljine ko u petici, golmani dobro brane ali im se odbija lopta, ne hvataju je baš uvijek i često se zna desit da kad golman odbije loptu da će neko naletit i zabit vam gol.

Najžešća stvar u cijeloj igri je to što ćete za ovaj nastavak morat popravit vašu obranu, svaki krivi trzaj omogućuje protivničkom napadaću da vas pretrči bez ikakvih problema, zato morate bit pažljivi i ne više ko muha bez glave trčat na svakog... Ako je neka važna utakmica i protivnik ide na vas 1 na 1 srce će vam lupat od straha...

Ja sam jednom bio to u prilici iskusit... Ja Nesta iz Milana, 1 na 1 sa Hanry-em.... a on ljevo, desno trz vamo trz tamo, lažnjak vamo lažnjatk tamo, ja poleti vamo poleti tamo, kako me izvozo to je strašno

Jako mi se sviđa što u igri sada tosta igra sreća... kao što sam već spomenuo ono s odbijanjem golmana... onda ako idete jedan na jedan, ili idete predriblat 2 igrača... može se činit nemoguće ali nekad se može odbit od igračeve noge u vašu nogu i slučajno se progura lopta iza njih i vi nastavite... ko u stvarnosti...

Odlično je i kad je neki faul možete onak brzo izvest loptu, stavite rukom na travu i odmah izvedete...

Kad sudac svira kraj prvog poluvremena igrač ili uzme loptu u ruke, ili počne žonglirat, ili napravio ono da ju prebaci preko leđa, ma strava

Nekako mi se ljepši čine udarci glavom sad...
Ima više igranja rukom nego u 5-ici. Za finale onak vidite stadion u gradu po mraku, svijetle svijetla...

Sudac u igri, više nema onih znakova žutih gore... sad vidite sudca kak rukama pokazuje da se igra nastavi...

Prednost je još bolje riješena... ako je zadnji igrač fauliran s leđa obavezno crveni karton...

I napokon, nema više toliko prekršaja u igri... nekad ćete pošteno skrljat igrača i sudac neće svirat... Tako da nema više onih prekida...

Fora je što sad ima puno više guranja i građenja i tako tih fizičkih stvari i izgledaju dosta lijepo... a nema prekršaja, tako da je odlično...

Eto to sam ja mogao primjetiti u jedno 10-ak utamica odigranih... (na 5 zvjezdica jer bratić još nema para da kupi 6) mogu si mislit kak je onda teško na 6. I ovak je jebeno teško proć komp, živog igrača malo lakše jer ga možete zbunit svojim pokretima, cimanje ljevo desno, lažnjaci... dovoljno da ga izbacite jednim potezom (ako znate i ako protivnik nije iskusan) jer dovoljno je da igrač stane ispred vas, nemate više loptu (osim ako se sretno ne odbije od vas)

Eto, to je japanoška verzija... jedva čekam PES6

Novosti o autima | Osiguranje auta

Zadnji Uredio Gogy : 28-05-06 u 12:13.
Gogy je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 12:18   #2 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika lucky-strike

Datum registracije: 26-10-05
Poruka: 497
lucky-strike se izdvaja iz mase
Re: PES6

čini se predobro,moram odmah nabavit
lucky-strike je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 13:43   #3 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,030
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja još nisam niti peticu pošteno savladao a već šestica izlazi
Pa kad ću sve to stić

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 13:45   #4 (permalink)
V.I.P. Član

Gogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono neštoGogy ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Gogy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Gogy

Citat:
Pravi autor: joks
Ja još nisam niti peticu pošteno savladao a već šestica izlazi
Pa kad ću sve to stić
Moraš malo više igrat pa ćeš stić... ja sam se već vez izdovoljio 5-ice

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 13:46   #5 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

FIFA RULZ!

Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 13:49   #6 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: k-fLiP
FIFA RULZ!

Nemoj me terat da ti brišem postove :

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 14:17   #7 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 8,030
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Citat:
FIFA RULZ!

Kad jednom probaš PES nikad više nećeš niti pomisliti na FIFU

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 14:22   #8 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
Pravi autor: joks

Kad jednom probaš PES nikad više nećeš niti pomisliti na FIFU
Ma zeza se k-fLiP

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 14:32   #9 (permalink)
-PIMPTATICA-

Datum registracije: 01-05-04
Godina: 21
Poruka: 1,663
k-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono neštok-fLiP ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku k-fLiP

nope. bez zajebancije fifa fan for life.

jest da me svi frendovi tuku zbog toga, al pretežak mi je pes
Odgovori sa citatom
Star 28-05-06, 14:49   #10 (permalink)
V.I.P. Član

Citat:
nope. bez zajebancije fifa fan for life.

jest da me svi frendovi tuku zbog toga, al pretežak mi je pes
Hahah... kukavica, pretežak mu pes pa igra dječje arkade okolo

Gogy je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: pes6

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114