| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PES6 u Tehnologija i Tehnika forumu; Igrao sam Winning Eleven 10 (japanska verzija PES6) i moram priznat da je dobra kao i svi prijašnji nastavci. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| V.I.P. Član | PES6 Igrao sam Winning Eleven 10 (japanska verzija PES6) i moram priznat da je dobra kao i svi prijašnji nastavci. Jedna stvar koja neke neće oduševit (ali neke i hoće ) a to je da je igra još teža Igrači ne mogu baš onak šuberirat iz daljine ko u petici, golmani dobro brane ali im se odbija lopta, ne hvataju je baš uvijek i često se zna desit da kad golman odbije loptu da će neko naletit i zabit vam gol. Najžešća stvar u cijeloj igri je to što ćete za ovaj nastavak morat popravit vašu obranu, svaki krivi trzaj omogućuje protivničkom napadaću da vas pretrči bez ikakvih problema, zato morate bit pažljivi i ne više ko muha bez glave trčat na svakog... Ako je neka važna utakmica i protivnik ide na vas 1 na 1 srce će vam lupat od straha... Ja sam jednom bio to u prilici iskusit... Ja Nesta iz Milana, 1 na 1 sa Hanry-em.... a on ljevo, desno trz vamo trz tamo, lažnjak vamo lažnjatk tamo, ja poleti vamo poleti tamo, kako me izvozo to je strašno ![]() Jako mi se sviđa što u igri sada tosta igra sreća... kao što sam već spomenuo ono s odbijanjem golmana... onda ako idete jedan na jedan, ili idete predriblat 2 igrača... može se činit nemoguće ali nekad se može odbit od igračeve noge u vašu nogu i slučajno se progura lopta iza njih i vi nastavite... ko u stvarnosti... Odlično je i kad je neki faul možete onak brzo izvest loptu, stavite rukom na travu i odmah izvedete... Kad sudac svira kraj prvog poluvremena igrač ili uzme loptu u ruke, ili počne žonglirat, ili napravio ono da ju prebaci preko leđa, ma strava ![]() Nekako mi se ljepši čine udarci glavom sad... Ima više igranja rukom nego u 5-ici. Za finale onak vidite stadion u gradu po mraku, svijetle svijetla... Sudac u igri, više nema onih znakova žutih gore... sad vidite sudca kak rukama pokazuje da se igra nastavi... Prednost je još bolje riješena... ako je zadnji igrač fauliran s leđa obavezno crveni karton... I napokon, nema više toliko prekršaja u igri... nekad ćete pošteno skrljat igrača i sudac neće svirat... Tako da nema više onih prekida... Fora je što sad ima puno više guranja i građenja i tako tih fizičkih stvari i izgledaju dosta lijepo... a nema prekršaja, tako da je odlično... Eto to sam ja mogao primjetiti u jedno 10-ak utamica odigranih... (na 5 zvjezdica jer bratić još nema para da kupi 6) mogu si mislit kak je onda teško na 6. I ovak je jebeno teško proć komp, živog igrača malo lakše jer ga možete zbunit svojim pokretima, cimanje ljevo desno, lažnjaci... dovoljno da ga izbacite jednim potezom (ako znate i ako protivnik nije iskusan) jer dovoljno je da igrač stane ispred vas, nemate više loptu (osim ako se sretno ne odbije od vas)Eto, to je japanoška verzija... jedva čekam PES6 ![]()
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta Zadnji Uredio Gogy : 28-05-06 u 12:13. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Veteran | Re: PES6 Ja još nisam niti peticu pošteno savladao a već šestica izlazi Pa kad ću sve to stić ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| V.I.P. Član | Re: PES6 Citat:
pa ćeš stić... ja sam se već vez izdovoljio 5-ice
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #6 (permalink) | |
:
__________________ Tutorijali.Net - tutorijali na hrvatskom jeziku eBooks Network - arhiva IT e-knjiga za download Novosti o autima | Osiguranje auta | |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Veteran | Re: PES6 Citat:
Kad jednom probaš PES nikad više nećeš niti pomisliti na FIFU ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #8 (permalink) | |
![]()
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]()
| | |
![]() |
| Tagovi: pes6 |
« Trebam Simse 2 !!
|
ps2 na netu »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.

) a to je da je igra još teža

mogu si mislit kak je onda teško na 6. I ovak je jebeno teško proć komp, živog igrača malo lakše jer ga možete zbunit svojim pokretima, cimanje ljevo desno, lažnjaci... dovoljno da ga izbacite jednim potezom (ako znate i ako protivnik nije iskusan) jer dovoljno je da igrač stane ispred vas, nemate više loptu (osim ako se sretno ne odbije od vas)

---ex moderator---
: