| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Pomoć instalacija PES 2008 u Tehnologija i Tehnika forumu; skinio sam novi pes sa nekog torenta,ali nemam nigdi za instalirat nego mi je skinuo pun ku**c nekih ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 23
Poruka: 4,777
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: heeeeelp Pronađi neki bez broja i desni klik - Extract Here... To su fragmenti jednog većeg komprimiranog filea. Možda upali i ako sve označiš, pa isti potez.
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 02-08-07 Lokacija: Mostar, Bosna i Hercegovina Godina: 30
Poruka: 326
![]() ![]() ![]() | Re: Pomoć instalacija PES 2008 to znaci da ti je taj folder zipovan (zapakovan), moras sebi nabaviti programcic zvam Win Rar, da bi to mogao otpakovati, i koristiti! Imas ga na download.hr
__________________ Saro sempre al tuo fianco Io di te non mi stanco Sei la cosa piu bella che c'e!!! ALESSANDRO DEL PIERO!!! |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 24-05-08
Poruka: 6
![]() | Re: Pomoć instalacija PES 2008 novi sam ovdje i moio bih vas za pomoč. neki dan mi je prijatelj posudio pes2008(dva cda) i na prvome instaliram,a drugi mi cd nije tražilo.instalirao sam i direktx 9.0c pa se čudim čemu služi drugi cde ali kad njega otvorim bude mi sve što i na 1 cdeu!!ja uđem u igru ali mi piše da umetnem pravi cde pes 2008!!molim pomoč! |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Pomoć instalacija PES 2008 Citat:
Crackat valjda znas... ak ne pitaj...![]()
__________________ ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: 2008, instalacija, pes, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:32.

Crackat valjda znas... ak ne pitaj...