| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PomoĆ oko igre MafiA u Tehnologija i Tehnika forumu; ljudi recite mi gdje se izlazi iz auta u igri mafia na koju tipku(e) recite mi neke trikove kako ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 281
![]() | PomoĆ oko igre MafiA ljudi recite mi gdje se izlazi iz auta u igri mafia na koju tipku(e) recite mi neke trikove kako se otvara vrata od auta kako se skuplja oružje kad se nekog ubije npr.policajca?????????sve se provao ne snalazim se !!!!!!!!!!!!!! ![]() Zadnji Uredio shem : 16-08-07 u 15:56. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| eXt | Re: PomoĆ oko igre MafiA Vrata se otvore čini mi se isto kao što uđeš, desnim klikom miša... Samo ti auto mora bit zaustavljeno. Oružje kupiš isto desnim klikom. Policajca ubiješ tako da pokupiš oružje, nanišaniš ga i opališ nekoliko puta.
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
| | #3 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Citat:
![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... | |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,328
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Reci čovjeku da pazi na metke ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
![]() |
| Tagovi: mafia, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:24.

kad vidim ovu sliku, odmah mi dode the feeling of revenge