| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PomoĆ oko igre MafiA u Tehnologija i Tehnika forumu; ma ne zajebajem vas jbte samo se nemogu snač al nema veze vidjet ču u options ... samo još jednu stvar ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 281
![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA ma ne zajebajem vas jbte samo se nemogu snač al nema veze vidjet ču u options ... samo još jednu stvar kako prič treču misiju molim vas odgovor i to bi bilo to od mene i od mojih suvišnih pitanja samo da posjetim za treču misiju to je ono kad me dva vataju jedan s pištoljem jedan s palicom i treba uč u neku rupu ali ja neznam kako uč u tu rupu eto još tu mi pomognite i to je to HVALA::::::::::::::::::::::::::::: ![]() |
| | |
| | #22 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 15-06-07
Poruka: 281
![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Citat:
| |
| | |
| | #23 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Koju rupu čovječe...igro sam igricu i nemam pojma o čem ti ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #25 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,325
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Valjda ga sam Servant kuži ![]() Servante prevedi, hitno!!! ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #26 (permalink) |
| eXt | Re: PomoĆ oko igre MafiA Ja se ne sićam nikakvih rupa u Mafiji, bar ne u 3. misiji, al eto da se ne zajebajemo evo ti walktrough
__________________ What a hell am I doin here? I don't belong here. |
| | |
![]() |
| Tagovi: mafia, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:16.