| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi PomoĆ oko igre MafiA u Tehnologija i Tehnika forumu; moze pomoc oko jedne misije, neznam je li to graficka greska, misi u kojoj voz udari u nase ljude pa ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-07-08
Poruka: 5
![]() | moze pomoc oko jedne misije, neznam je li to graficka greska, misi u kojoj voz udari u nase ljude pa ganjam kola,kad stignem, tu pise da trebam ubiti sergia morela (mislim da se tako zove) ja pobijem sve ljude ali nikako da njega nadjem naso sam i neke bombe sve sam probo 3X sam je igro do sad i nikako da je prijedjem MOLIM POMOC STO PRIJE I KOLIKO JOS IMA DO KRAJA IGRICE JESAM LI JE GOTOV PRESO ![]() |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-02-08
Poruka: 123
![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Citat:
on ti je u jednom od onih velikih skladišta na kojima su vrata zatvorena (auto je ispred njih) ti trebaš namjestit prugu da ide ravno prema njima (u blizini imaš taj kao switch) i poslje toga odeš do onih vagona i makneš one stvarćice što su ispred kotača i onda će se oni pokrenut i razbit vrata ak je to ta misija, nisam igricu igrao već 2 god pa se malo lošije sjećam | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA Citat:
| |
| | |
| | #45 (permalink) |
![]() | Re: PomoĆ oko igre MafiA moze li mi ko reci ko ima igru mafia kod kuce da mi kaze naziv 1. 2. i 3. diska jer ja sam skino igru sa neta pa je ne mogu nikako instalirat samo bubam neke nazive do sad sam upropastio 4 cd-a znaci neka neko provjeri naziv 1,2,3 cd-a sto prije: CD-1 - naziv 1. cd-a CD-2 - naziv 2. cd-a CD-3 - naziv 3. cd-a to je cas posla neda instalirati ovako ne moze prepoznati da je to 1,2,3, cd ODGOVOR STO PRIJE HVALA UNAPRIJED |
| | |
![]() |
| Tagovi: mafia, pomoc |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:45.