| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Problem battlefield 2 online u Tehnologija i Tehnika forumu; Pozdrav.Imam problem sa battlefieldom 2 online jer svaki put kad uđem u server oni me izbace a imam ispravan ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Pozdrav.Imam problem sa battlefieldom 2 online jer svaki put kad uđem u server oni me izbace a imam ispravan cd-key,punkbuster koji su potrebni za online.Probao sam nešto sa X-Fireom ali ništa.Molim pomoć i to hitno. ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-03-08 Godina: 17
Poruka: 63
![]() | Re: Problem battlefield 2 online kupi original igru! Kaže meni Vuxs i ja to napravim ALI NI S ORIGINALOM ništa ne radi.Btw nisam toliko glup da kupim nekog dućana original i platim ga 400 kn nego ga ja nabavim priko veze za vrlo, vrlo jeftinu paru ALI ORIGINAL s svojim original hologramom.Original je isproban na 4 računala i svugdje isto.Pa ti meni dragi Vuxs reci tko tu koga j--- bez k----??????????Prošlo je vremena od prvog posta ali ovo sam morao poslat kao dokaz da ORIGINALI nisu što su bili!!!!!!! |
| | |
| | #5 (permalink) | ||
| Uvaženi forumas | Re: Problem battlefield 2 online Citat:
.. Zasto bi ljudi bili glupi ako kupuju orginal igre Recimo ja sam kupio Battlefield 2 i Battlefield 2142 platio 700kn sve skupa i igre mi sjajno rade.Btw moje misljenje je da su glupi ljudi koji kupuju piratice i onda ocekuju da ce im sve radit...
__________________ O utjecaju GTA:SA na ljude Citat:
| ||
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 15-04-07
Poruka: 2
![]() | Problem battlefield 2 alo ekipa,imam velki problem..sve sam super instalirao battlefield 2 i 1.41 patch i rjesio crack..i kada udjem u igru pojavi mi se crni ekran i onda nestane i vrati se na normalan desktop ko da ni nisam usao u igru...u cemu je problem????molim vas odgovorite |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 17:56.

.. Zasto bi ljudi bili glupi ako kupuju orginal igre
Recimo ja sam kupio Battlefield 2 i Battlefield 2142 platio 700kn sve skupa i igre mi sjajno rade.Btw moje misljenje je da su glupi ljudi koji kupuju piratice i onda ocekuju da ce im sve radit...