| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Problem battlefield 2 online u Tehnologija i Tehnika forumu; Svako malo me igra izbaci van. Dobijem sljedeću poruku: There is a problem with your connection I to mi radi ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 18-04-08
Poruka: 3
![]() | BF2- problem Svako malo me igra izbaci van. Dobijem sljedeću poruku: There is a problem with your connection I to mi radi i na serverima di mi je ping 0 ![]() Imam ads, žicu, net radi super. Sve osim jebene igre na multiplayer. Napravio sam update punkbustera, patch je 1.41. Neznam šta više da radim, help nekad mi se to desi nakon minute, nekad nakon pol sata, ali se dešava konstantno Zadnji Uredio igrač12345 : 18-04-08 u 19:37. |
| | |
| | #12 (permalink) |
![]() | Re: Problem battlefield 2 online Spajanje ovih tema mi ne pomaže, jer se u mom slučaju radi o originalu igre. Šta nitko tu nije nikad imao takav problem? Još imam i duplo više od minimuma specifikacija koje igra zahtjeva, najnovije drivere, smanjio sam postavke na medium misleći da će pomoći ali ništa. Isključio firewall. Ako nitko ne zna o čem se radi dajte bar neki dobar link di bi se mogao naći odgovor. Zasad se igra pokazuje kao totalni promašaj jer je bugovita i neigrljiva. Mislim da nakon ovoga više apsolutno nikad neću kupit original. |
| | |
| | #13 (permalink) | |
![]() | Re: Problem battlefield 2 online Citat:
Ova igra me frustrira jer se čini da su njeni netkodovi zadnje smeće. A nigdje na kutiji upozorenja da nije namjenjena online igranju ![]() | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 12-06-06 Lokacija: Zg-Dubrava Godina: 35
Poruka: 50
![]() | Re: Problem battlefield 2 Citat:
![]() | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.