| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Problemi s igrama u Tehnologija i Tehnika forumu; ovako, instaliro sam onu igru - call of jericho. i udje u igru, tj idu animacije, al poslje toga stane, znaci ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 11-04-08 Godina: 22
Poruka: 161
![]() | Problemi s igrama ovako, instaliro sam onu igru - call of jericho. i udje u igru, tj idu animacije, al poslje toga stane, znaci slika crna samo.. sta bi mollo biti problem?jel ima kakvi patch il bilo sta za to? I jos 1 pitanje.. instaliro sa i GT legends, al mi trazi neki pass na pocetku, a nigdi ga nemogu nac... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Problemi s igrama Probaj desni klik na exe file ili shortcut na desktopu -> compatibility i disable visual themes. Takav sam problem imao sa KOTOR-om 2. Uvodni filmic je zavrsio i igra je stala na crnom ekranu...
__________________ I sit, in my desolate room, no lights, no music, Just anger I've killed everyone I'm away forever, but I'm feeling better!!! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-02-08
Poruka: 7
![]() | Re: Problemi s igrama ljudi iam problem sa Juiced 2 hot import nights , instalirao sam igricu i kada ju želim pokrenuti traži me originalan cd , išo sam tražit cd-key ali ga nema na cd-u isto tako ga nisam mogao nači na netu, dali mi netko može pomoći , hitno!!!
__________________ Pronađi mahunu u sebi |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-05-08
Poruka: 2
![]() | Re: Problemi s igrama imam problem sa need for speedom underground 2 i nemogu da predem ona rachel mi na 50% trazi da joj vratima auto a ja sam vec vratio ASAP pise ja mislim i nemogu dalje da nastavim ako moze neko pomoci igra mi se igra do kraja pozzz |
| | |
| | #7 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Problemi s igrama ASAP - As Soon As Possible - daklem, što prije. Možda nisi stigao na vrijeme? Ako jesi, onda je možda riječ o nekom bugu u igri.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-07-08
Poruka: 9
![]() | Re: Problemi s igrama Pozz svima!ja imam problem sa Test Drive Unlimited-om.Na početku igre sve ide dobro osudim auto,kupim kuću i auto,a zatim nastupi problem:vrijeme za prvu trku.Dovezem se pomoću GPS-a na određenu lokaciju,odnosno na mjesto trke.I dođem ja tamo prihvatim trku,pritisnem start,ali ništa se ne desi.Samo se počne vrtiti slika u krug i ništa se ne desi.Samo da napomenem:IGRAM OFFLINE.Molim vas,ako iko zna caku nek mi kaže.PLIZ,PLIZ!!!![]() |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,662
![]() | Re: Problemi s igrama Citat:
__________________ Peticija zaključana, korisnik eliminiran, zemaljska kugla vrti se i dalje.. | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:55.

osudim auto,kupim kuću i auto,a zatim nastupi problem:vrijeme za prvu trku.Dovezem se pomoću GPS-a na određenu lokaciju,odnosno na mjesto trke.I dođem ja tamo prihvatim trku,pritisnem start,ali ništa se ne desi.Samo se počne vrtiti slika u krug i ništa se ne desi.Samo da napomenem:IGRAM OFFLINE.Molim vas,ako iko zna caku nek mi kaže.PLIZ,PLIZ!!!