| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi RTC Wolfenstein - Single player u Tehnologija i Tehnika forumu; Meni je ova igra predobra... Jeli neko zna ima li nastavak ove igre, ali za single player i kako se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 10-10-07
Poruka: 1,022
![]() | RTC Wolfenstein - Single player Meni je ova igra predobra... Jeli neko zna ima li nastavak ove igre, ali za single player i kako se zove ako ima? BTW. zna li iko koji je najnoviji nastavak od neighbours from hell, to mi prijatelj trazi vec dugo.Ja mislim da on ima 2. dio. Zadnji Uredio Splitskadica : 28-11-07 u 14:19. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-10-05 Lokacija: Svinjarevci
Poruka: 3,606
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: RTC Wolfenstein - Single player wolf sam i ja igro jako dugo prije ali nemam pojma o nastavcima... samo onu sa allies i axis.. enemy territory se zvala i ne znam dal postoji baš za single ali mislim da će uskoro prestati i postojati single player igrice jer se sve šalta u multiplayer za neighbours from hell znam da postoji drugi dio već dulje vrijeme al sam samo igro demo, nemrem nać originale ![]()
__________________ Dotepenci, dobit ćete po pički! |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: RTC Wolfenstein - Single player EnemyTeritory je 'ebeni multiplayer FPS badava.. samo 257mega za skinut.... stalno nove mape, nove fore, nova oružja! igrao sam ga punK do prije godinu dana.. al vjerujem da je još uvejk popularan!
__________________ Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:30.

Onaj koji pita ispadne budala pet minuta, ali onaj koji ne pita ostane budala cijeli život.