| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi S.T.A.L.K.E.R. CS u Tehnologija i Tehnika forumu; moze li mi ko pomoc oko ove igre? presao sam pola igre ali sad kad sam dodo do jednog dijela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-02-08 Godina: 23
Poruka: 26
![]() | S.T.A.L.K.E.R. CS moze li mi ko pomoc oko ove igre? presao sam pola igre ali sad kad sam dodo do jednog dijela jednostavno me izbaciva iz igre nakom minute. igra je i prije padala ali nista strasno. imam patch 1,503 i nemislim stavljat novi patch jer onda ne rade savovi. cinimi se da me pocne izbacivati kad se pojavi ona mala disketa. inace moja je preporuka ne igrajte igru dok ne izadju barem jos tri patcha |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-11-07
Poruka: 17
![]() | Re: S.T.A.L.K.E.R. CS Ova igra je supre samo sad trebate patch 1505 ali se i opet ruši ponekad dođeš do nekog djela u igri i onda se smrzne ili crkne savjet koji piše u tom patchu je da se igra odigra odpočetka koji za jeb nakon što odigraš polovicu igre osim toga spremanje je u komi pa se sruši tu i tamo pa ako zaboraviš spremit sve ispočetka ali unatoč tim malim greškama igra je odlična.
__________________ Život je film a ti si u glavnoj ulozi samo na kraju karijere nedobiješ oskara nego umreš. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:23.