| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Silent Hill u Tehnologija i Tehnika forumu; Silent Hill, ovu igricu sam vidia na TV, vidia sam da bi mogla bit zanimljiva i skinia je sa Torrenta, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 916
![]() | Silent Hill Silent Hill, ovu igricu sam vidia na TV, vidia sam da bi mogla bit zanimljiva i skinia je sa Torrenta, ali za PC. Pretrazia sam forum i vidim da topica za ovu igru nema ![]() E sad imam problem, to je skinuto u .rar-u di je zapakiran setup, iso emulator (valjda da se moze igrat na pc), readme (ne pomaze nista) i neki book di su smistene neke slike. Pokrenia sam setup i na pocetku sam mora taj iso file dodat u instalaciju (browse, itd.) i sve sam instalira i pokrenia igru... e sad u meniju igre imaju opcije: Play, settings, controls, readme i exit...namistia sam kontrole na tipkovnici i u settingsu rezoluciju (vec je bila namistena u biti)...e napokon dolazim do PLAY, kliknem to i crni ekran, samo to cekam 3-4 minute, misleci da je to dio igre, ali nista se nije pomaklo...ne znam u cemu je problem... ![]() ![]() Evo moja konf od laptopa (neke stvari koje tribaju za igre): 2 gb ram AMD Turion dual core 1,9 Integrirana grafička 128 mb up to 512 mb. ![]() Na njemu sam igra Toca 3 vec i grafika je bila i vise nego solidna... ![]() Molim pomoć. ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 08-08-07 Lokacija: Silent Hill Godina: 24
Poruka: 11
![]() | Re: Silent Hill Ne postoji originalni Silent Hill za PC. Na PC-u imas 2, 3 i 4, ali trojka i cetvorka ti nece sigurno radit sa integriranom grafickom, jedino bis dvojku mozda mogao pokrenut. Ali originalni (i po meni najbolji) Silent Hill postoji samo u verziji za PlayStation 1, a ovo sto si ti skinuo je paket kojeg su napravili neki fanovi, a koji sadrzi PSX emulator (ePSXe) i ISO image kompletnog CD-a igre (koji bi se mogao sprzit i pokrenut na moddanom PlayStationu ili PlayStationu 2). Problem koji ti imas je do emulatora, i to najvjerojatnije radi grafickog plug-ina. Skini si ePSXe, video i audio pluginove za njega sa neke stranice koja se bavi emulacijom (iz vlastitog iskustva, najbolji graficki pluginovi su Pete's GPU ili po novom P.E.Op.S. GPU pluginovi, dok je za zvuk najkvalitetniji, ali i najzahtjevniji Eternal SPU plugin), sve to rucno podesi (istina, podesavanje moze biti pain in the ass, ako se do sad nisi bavio emulacijom) i igraj se sa razlicitim postavkama ili razlicitim pluginovima (Pete ima i Direct3D i OpenGL graficke pluginove, meni je Direct3D varijanta radila bolje, sto ne znaci da ce i na tvom sustavu nuzno biti tako) dok ti ne proradi. Emulacija sama po sebi nije ilegalna (pogotovo sto se radi o konzoli koja je vec odavno odumrla), ali radije ne bih postao linkove, al vjerujem da ti nece bit problem izgooglat sve sto trebas. Inace, iako je Silent Hill odlicna igra, i svojedobno je bila graficki prilicno atraktivna, ipak uzmi u obzir da je sad vec 10 godina stara, i da, kao i ostale stare PSX igre, graficki je daleko od onoga na sto smo danas navikli.
__________________ Darkness that brings the choking heat Flames render the silence, awakening a hungry beast Opens times door to beckon prey |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 09-10-07
Poruka: 916
![]() | Re: Silent Hill Citat:
onaj filmić na početku izgleda prilično kvalitetno... hvala na trudu pokusat cu s tim emulatorima i plug-inovima, iako se nikad s tim nisam bavija... ![]() ![]()
__________________ H A J D U K S P L I T 1 9 1 1 | |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,331
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Silent Hill ajme kad se sjetim ove igre i stepavanja po noći... jaooo a frka me bila na wc otić..... ![]() inače predobra igrica... igrao sam ju na PS-u
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 25-08-08 Lokacija: Osijek
Poruka: 14
![]() | Re: Silent Hill je igra je staravicna ali zakon jos uz to grafika je cini jos i boljom.ima jos fora igara:Fear,resident evil,malo doom i jedna stara igra return to castle wolfenstein ali samo leveli u kriptama i labosima. ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: silent hill |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:24.