| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Silent Hill u Tehnologija i Tehnika forumu; nabavi si trojku,po meni najbolji...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #14 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-09-06 Lokacija: Iza ugla Godina: 33
Poruka: 557
![]() ![]() ![]() | Re: Silent Hill četvorka-The room je više prebačena na akciju i ubijanje utvara,trojka ima više one jezovite atmosfere... ovo je samo moje mišljenje...
__________________ What we´ve got here is a failure to communicate! |
| | |
| | #15 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Silent Hill Citat:
![]()
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #18 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Silent Hill Najbolja igra od svih! Sada će u 11 mjesecu izaći 6. nastavak Homecoming, kojeg na sreću ćemo moći igrati i na PC-ju, a ne samo na PS3 ili na X-Box 360 kako je u početku najavljivano! Meni od svih najbolji je 4. nastavak, ali i svi ostali su super! Priča je preje..., jer svaki nastavak je sa svakim nekako povezan, u malim sitnicama, zato ovu igru jako obožavam, a atmosfera uz onakvu glazbu, NEOPISIVA!! Daleko najbolja igra horror žanra, fuck the rest games kad imamo Silent Hill!!
__________________ BIOHAZARD - for bad life, my life |
| | |
| | #19 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Silent Hill Citat:
__________________ Anaheim ducks-2006/07 stanley cup champions | |
| | |
| | #20 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-08-08 Lokacija: daleko
Poruka: 11
![]() | Re: Silent Hill ma pričajte vi šta oćete ali SH 1 je najbolji!!! ZAGONETKE su za 5!! pogotovo onaj klavir. jooooooooj kolko sam se namucio na njemu!! kad se samo sjetim dobrih starih vremena. ja i frend svaki dan sjedili za tv-om i svirali krvavi klavir... odlicna igrica.
__________________ AMERICA"S ARMY je zakon |
| | |
![]() |
| Tagovi: silent hill |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:19.