| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Sims 2 ---pomoć u Tehnologija i Tehnika forumu; Kako da napravim one stepenice koje idu na onaj podest?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 06-01-08 Lokacija: Daleko od svih
Poruka: 78
![]() | Re: Sims 2 ---pomoć dobro pitanje.. ![]() pa uzmes onaj alat i s njim napravis ono...kako ne kuzis? ![]() sad ozbiljno, nisam to igrao jako dugo a ono sto sam i igrao je bilo jako malo pa ti ne znam tocno rec... pretpostavljam da nemas original igru, a ako imas i onaj zajebani crack di ne mozes gradit onda nista od stepenica a ako imas normalan, ne kuzim di je problem u postavljanju stepenica?
__________________ Kad Žak skače bungee, ide ravno u pakao. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 20-03-08 Lokacija: Vel. Gorica
Poruka: 26
![]() | THE SIMS 2 Jel bi mi neko plizzzzzzz( ) neko mogel preporučit neki kreator u kojem bi se mogle kreirati vlastiti objekti za THE SIMS 2(npr. nova limenka soka,kauč,odjeća,boja kože...)Hvala svima koji mi nekak znaju pomoć! ![]() |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 17-09-07 Godina: 28
Poruka: 13
![]() | Citat:
| |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sims 2 ---pomoć Skinula sam sve dodatke za sims2, alcohol ne mogu instalirati. Dali bih mogla nečim drugim?
__________________ Sportske novosti | Sportski oglasnik | Pogodi | Igrice Ti si ono što su od tebe učinile tvoje vlastite misli. Pazi na ono što misliš |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sims 2 ---pomoć PowerISO, Daemon Tools, MagicISO
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #10 (permalink) |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,930
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Sims 2 ---pomoć skinula je bila los image... sad skida nove ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:14.

.
) neko mogel preporučit neki kreator u kojem bi se mogle kreirati vlastiti objekti za THE SIMS 2(npr. nova limenka soka,kauč,odjeća,boja kože...)
,ali kak' ?