| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Sims 2 problem u Tehnologija i Tehnika forumu; imam problem s instalirnjem simsa 2. naime, dođe mi do 97% i stane jer je fajl E:\TSData\Res\UserData\... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 05-08-07 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Sims 2 problem imam problem s instalirnjem simsa 2. naime, dođe mi do 97% i stane jer je fajl E:\TSData\Res\UserData\Neighborhoods\Tutorial\Thum bnails\Tutorial_FamilyThumbnails.package oštećen. probao sam problem riješiti na sve moguće naćine i ostalo mi je jedino moliti da mi netko pošalje taj file na moj mail. izgleda da mi je dvd na tom mjestu oštećen. zato molim one koji imaju simse 2 da,ako vam nije problem, nađete taj fajl na dvd-u ili u mapi simsa i pošaljete mi na mail.... bit ću jako zahvalan onome tko riješi moje muke hvala
__________________ dino.pongrac@ck.t-com.hr |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sims 2 problem poslano je, ako ti jos uvijek treba ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 02-11-07 Lokacija: Raša
Poruka: 14
![]() | Re: Sims 2 problem Pozdrav ja sam nova na Forumu i imam jedan veeeeliki problem.Maime o čemu je riječ. Instalirala sam simse 2 sa svim mogućim dodacima, skinula sam ih sa neta, ali ne mogu pokrenuti ni jedan . Da stavila sam creck i mountala ga ! |
| | |
| | #4 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sims 2 problem jesi stavila crack na zadnji ep? ako imas sve, znaci da bi trebala stavit crack na BON VOYAGE i pokretat shortcut od BON VOYAGE.
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-08
Poruka: 13
![]() | Re: Sims 2 problem Ej ja imamo isto jedan problem sa simsima.Radi se o orginalnoj igri bez nastavaka. Dakle neki dan sam normalno skinuo i instalirao mušku odjeću sa neta.Danas mi se kod presvlačenja na svoj odjeći za svaki dan pojavio dodatak.Nekaklva krpa oko pasa. Onda sam išao izbrisati sve i nanovo instalirati neke stvari koje su prije normalno radile.Uđemo u igru i oppet ta krpa oko pasa ali sada je jako plava.Zna li tko o čemu se radi? |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Sims 2 problem ne radi ti jedan od tih dodataka kako treba.. skinuo si samo recolor, al treba ti i mesh za to. mesh-evi su odjeca i stvari koje su napravljene van igrice. recolor je pobojani mesh. obicno kad skidas s neke stranice neku stvar onda negdje u blizini imas i link za mesh koji moras skinut da bi ti ta stvar radila ![]()
| | |
| | #7 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 16-08-08
Poruka: 13
![]() | Re: Sims 2 problem Ne nijt komad odijeće.On je nekako prikeljen na svu mušku odjeću za everyday.Zamisli ovo,tip u odijelu i sprijeda te straga ima krpu dužine do koljena. E još je jedna zanimljivost da nisam skinuo ništa što bi ličilo na to.Jedino što sam primjetio da da krpa ima uzorak majice koja je radila ali sada ne radi.Neka zbunjoza. |
| | |
![]() |
| Tagovi: problem, sims |
« Army Of Two
|
BS! »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:37.