| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi sims 3 u Tehnologija i Tehnika forumu; zna li tko ista o sims 3? ja sam cula da izlazi iduce godine i da ce spojiti sve zive ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 87
![]() | Re: sims 3 Je... navodno da će biti neka potpuno nova spika evo ti primjer nadam se da sam ti barem malo pomogao ![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. Zadnji Uredio Tolian Soran : 29-02-08 u 11:42. |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-02-08 Godina: 17
Poruka: 35
![]() | Re: sims 3 ma ne izgleda da su bas nes puno promienili... sta, samo je grad promijenjen, malo dodano odjece, frizure i lica, ali kretnje likova su iste... i onaj menu za igru je drugaciji, izgleda mi nekako starije... bo... |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Administrator Datum registracije: 20-08-07 Godina: 25
Poruka: 87
![]() | Re: sims 3 Navodno da ćeš moć sa simsima u grad ![]() I možda ubace ono što već dugo obećavaju - da ćeš moć igrat simse u gradu koji napraviš u simcityu ![]()
__________________ "Normal" is what everyone else is, and you are not. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Godina: 19
Poruka: 1
![]() | Re: sims 3 Kog zanimaju informacije o Sims 3 može se tegistrirat na sims croatian forum (imate link u potpisu da ne ispadne da ga reklamiram) ali pišu vam informacije o simsima 3 i na hrvatskom su pa vam je lako razumjet...
__________________ http://sims2.forumotion.com/index.htm |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: Osijek Godina: 33
Poruka: 7
![]() | Re: sims 3 Citat:
http://www.gaming.hr/igre/pregled/963-Sims-3.html | |
| | |
![]() |
« OPEN GL
|
HNL patch PES 2008 »