| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Sniper elite u Tehnologija i Tehnika forumu; Snajper- oružje koje u rukama strpljivog, koncentriranog i nadasve visoko obučenog vojnika predstavlja najubojitiju kombinaciju na ratnome polju. Vaš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 86
![]() | Snajper- oružje koje u rukama strpljivog, koncentriranog i nadasve visoko obučenog vojnika predstavlja najubojitiju kombinaciju na ratnome polju. Vaše kodno ime je Eagle Watch, vuk samotnjak ste, a vaši zadaci su vojne tajne i ono što je najvažnije- Vi ste elitni snajperist koji radi kao tajni agent OSS-a. Vaša glavna misija je da zaustavite rusku tajnu službu NKVD i Staljinove planove u cilju da se domognu nacističkog nuklearnog oružja. Zašto smo upravo mi pozvani da preuzmemo glavnu stratešku točku Hladnoga Rata na svoja leđa? Par je opravdanih razloga- glavni protagonist Sniper Elite-a (Eagle Watch) kroz nekoliko godina koje je proveo u američkoj vojnoj akademiji West Point postao je elitni snajperist, veliki dio svog života je proveo u Berlinu što garantira njegovo poznavanje grada i jezika, a to su jako povoljni razlozi za OSS da ga regrutiraju, preruše u njemačkog vojnika i pridruže njemačkim snagama otpora. To bi bio sažetak "izmišljene priče inspirirane stvarnim događajima", kako nas igra upozorava. |
| | |
| | #2 (permalink) |
| charolastra | Re: Sniper elite Odigrao sam prvi nivo igre, ne sviđa mi se grafika pa sam zato odustao.
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: made in english |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:15.