| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi Splinter Cell: Chaos Theory u Tehnologija i Tehnika forumu; jel mi netko može mojim vas objesniti kak se ova vražja igrica instalira. koje sve programe trebam koristiti ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #3 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: Splinter Cell: Chaos Theory haah nema problema stigao je crack tako da nemorate nista instalirati samo treba skinuti crack Gogy: nema linkova na crack stranice meni je radilo samo s crackom
__________________ Greatest of Arthur's knights Zadnji Uredio Gogy : 26-06-06 u 19:13. |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Splinter Cell: Chaos Theory Gle fino ovako, uzmi daemon tools i mountaj image od igrice, zatim ju instaliraj i ni slucajno poslije instalacije nemoj pokretati igru. Sada moras negdje skinuti patch za igru splinter_cell_chaos_theory_1.00_To_1.05_euro i naravno instaliraj ga. Poslije instalacije isto nemoj ni slucajno pokretati igru nego skini crack s GameCopyWorld-a ili ti ga ja posaljem. Zamijenis sve fajlove i onda pokrenes igru. To je to!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: Splinter Cell: Chaos Theory Evo linkova: Splinter Cell Chaos Theroy 1.05 patch: Gamershell Link za krek nesmijem stavljati, to ces dobiti na PM!
__________________ Be sexy, it doesn't mean you have to have sex! Volkswagen Club Croatia Tutorijali.net mnoštvo korisnih tutorijala na hrvatskom jeziku |
| | |
![]() |
| Tagovi: cell, chaos, splinter, theory |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:36.