| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Igre Raspravljate o temi sraz 2 ? u Tehnologija i Tehnika forumu; molim ako neko ima igru sraz 2 za win xp te ako mi ju moze snimiti i poslati hvala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #5 (permalink) |
| Purger | Re: sraz 2 ? I ja bi sraz 2 !
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Gamer Guru | Re: sraz 2 ? Evo ovo sam saznao, Sraz 2 je inace za Windows 98, no trebao bi se moci bez veceg napora pokrenuti na WinXP-u. Zatim Sraz 1 je veoma stara igrica i nju ce te jako tesko natjerati da radi pod WinXPom. No ako bas zelite totalno prilagodjenu verziju za WinXP onda to nije Sraz 2 nego Sraz2002. Linkove za download nemam, ali ako naletim na koji reci cu vam ovdje da sam nabavio pa tko bude zainteresiran biti ce mu dostavljeno na mail/PM. Zasada nista, ali biti ce, a za Sraz 2002 necu ni uspjeti naci u sto sam poprilicno siguran. |
| | |
| | #8 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sraz 2 ? uz sraz jedan imas jedan program - turbo - kojim smanjis brzinu svog kompa na recimo pedeset posto i onda pokrene sraz 1 u xp-u bez beda. tak da nije bed, nadam se da ce neko nabavit sraz 2
__________________ pametni znaju |
| | |
| | #9 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-06 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,135
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: sraz 2 ? evo sraz 1, mada se niko nije izjasnio da ga hoce http://rapidshare.de/files/17993198/sraz.zip.html za igrat treba prvo pokrenut turbo, koji je isto tu, i smanjit brzinu kompa na 50 posto recimo, to zavisi, onda igras i sve ok..
__________________ pametni znaju |
| | |
![]() |
| Tagovi: sraz |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Slične Diskusije | ||||
| Tema | Pokretač teme | Forum | Odgovora | Zadnja poruka |
| Neke stvari o mišićima | Kristijan | Rekreacija | 17 | 10-07-07 22:42 |
| Najbolji strijelci Serie A 2005/2006 | Maximus84 | Nogomet | 35 | 19-02-06 17:32 |
| Preko tisucu xxx filmova i tovar galerija | walker | Recycle Bin | 4 | 30-12-05 12:27 |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:25.

pametni znaju

?